mynewspapers.net

Hem rättsmedel för att rensa påsar Under dina ögon & mörka fläckar

Hem rättsmedel för att rensa påsar Under dina ögon & mörka fläckar


Påsar under dina ögon och mörka fläckar på huden är ärftlig men kan kopplas till åldrande. Påsar under ögonen kan få dig att se trött och mörka sport på din hud kan påverka din självkänsla. Innan man tar till kirurgiska åtgärder eller dyra spabehandlingar, försök att undanröja dessa brister med huskurer.

Sömn för ögat väskor

En brist på sömn är en av anledningarna till varför väskor form under ögonen, så först försök att förhindra under ögonen påsar från att utvecklas genom att få tillräckligt med sömn. Skapa en sömn schema där du går till sängs och vakna vid samma tidpunkt varje dag. Också, placera en extra kudde under huvudet när du sover för att hålla vätska ansamlas runt ögonen.

Compress för ögat väskor

Olika kompresser på ögonen kan fast huden och minska svullnad, gör under ögonen påsar mindre märkbar. "Kosmopolitiska" tidningen påstår att placera fuktiga, kyls svart te påsar på dina ögon upp till fem minuter företag huden under ögonen på grund av koffein i te. En annan åtgärd som många använder är tillämpningen av en kall kompress för ögonen. Kall gurka skivor, en cool, fuktig tvättlapp eller frysta skedar placeras över dina ögon kan alla bidra till att minska eye väskor.

Citronsaft för mörka fläckar

Mörka fläckar på huden, kallas även åldersfläckar, solfläckar eller leverfläckar, kan minskas med saften av en citron. Syran i citronsaft lättar naturligt på huden. Badda lite juice på de mörka fläckarna två gånger om dagen och låt det torka. Över tiden blekna fläckarna gradvis. Tillämpa ett brett spektrum solskyddsmedel på huden innan du går utomhus eftersom citronsaft gör huden mer känslig för solen.

Mjölk för mörka fläckar

Mejeriprodukter som mjölk och kärnmjölk innehåller mjölksyra. Mjölksyra är närvarande i många kommersiella hudvårdsprodukter. Sandskädda kärnmjölk på din mörka fläckar. Mjölksyran har en exfolierande effekt på huden, vilket främjar cellens omsättning och bleknar de mörka fläckarna. Ett annat alternativ är att använda mjölk som en ansikts tvätt och skölj ansiktet med den.