mynewspapers.net

Hem rättsmedel för att lätta färgat hårfärg

Hem rättsmedel för att lätta färgat hårfärg


Åh nej! Du har precis färgat håret och färgen är mycket mörkare än du väntat. Hur du lätta ditt lås utan att få en färgkorrigering på stylist? Lyckligtvis finns det många olika produkter som du kan använda för att lätta ditt hår efter att du har färgat det.

Hår Dye Remover

Hår dye remover kan köpas i någon butik där skönhet leverans produkter säljs. En av de mest kända varumärkena är Oops Extra styrka hår Dye Remover. Inte bara tas bort färgen, men det primtal håret för ett annat hår färg program. När du använder denna produkt, är det oerhört viktigt att följa de anvisningar som ges i rutan, eftersom hår dye remover kan orsaka spottiness. I grund och botten fungerar denna produkt som blekmedel och kan användas omedelbart efter färgning ditt hår att ta bort oönskad färg. Vid tillämpningen skall se till att du bär handskar i kit. Börja med mättar ändarna av ditt hår hela vägen upp till ungefär en tum från roten. Låt produkten kvar i håret tills du ser ditt hår ljusare minst en skugga. Sedan lägga mer hår dye Remover till dina rötter. Denna produkt är värme aktiveras, så ju närmare den tillämpas på dina rötter, ju snabbare det kommer att lätta. Denna produkt är ganska illaluktande och kan ta några schampo ta bort lukten, men det är väl värt det.

Snabb blå

Snabb Blue är ett hår ljusare produkt som, till skillnad från konventionella boxed blekmedel, kommer i ett badkar i pastaform. Mest boxed blekmedel komma med en hudtonande pulver, vilket är mycket irriterande när andades in eller utsätts för ögonen. När du använder snabb blå, behöver du också en flaska 20 volym grädde peroxid. Båda dessa produkter kan köpas på en skönhet leverans butik som Sally's. En sak som skiljer snabb blå från konventionella blekmedel är att snabb blå inte torka ut som blekmedel gör, som håller dig från att behöva ansöka på nytt blandningen varje 10 minuter. Det är också lättare på din hårbotten och orsakar inte så mycket irritation på huden som blekmedel. Lämna inte snabb blå på håret för länge, dock; Det är viktigt att övervaka hudtonande, annars kan du sluta med ljusa orange eller gul flätor. För att lätta håret ett par nyanser, lämna blandningen i håret för bara ca 10 minuter.

Het olja behandlingar

Het olja behandlingar är kända för återfuktande ditt hår, men de kan också tona hårfärg. Du kan köpa het olja behandlingar i butiken eller skapa din egen hemma. En naturlig hemmagjord het olja behandlingen består av en 50/50 kombination av olivolja och vegetabilisk olja. Efter värms i mikrovågsugnen, applicera blandningen het olja till håret och lämna den på i ca 25 minuter. Skölj sedan, blandningen av håret med kallt vatten. Processen kan ta flera dagar eller veckor, men det är mycket mindre skadligt än att använda kemikalier för att lätta ditt hår.