mynewspapers.net

Hem rättsmedel för att bli hem för termiterTermiter hittar sin väg in hem och strukturer i världen. Innan du ens vet det, kan termiter ha orsakat omfattande skador på ditt hem struktur. Att veta hem rättsmedel för att behandla och hålla termiter bort kan förhindra katastrofala följder.

Natriumborat

Natriumborat är en mindre raffinerad form av borsyra. Denna typ av behandling har varit populära sedan 1990-talet och är effektiv eftersom den angriper bakteriell urdjuret hittade i den termit mage. Urdjuret är ansvariga för bearbetning mat, att ge termit energi. När termiter äter natriumborat är de oförmögna att smälta maten, så de bokstavligen svälta ihjäl, döda utanför hela kolonin över tiden. Natriumborat säljs under många olika namn, såsom Timbor. Du helt enkelt blanda ett pund för Timbor med en gallon vatten och sedan spraya med en hand spruta eller med en pensel för alla tillgängliga träytor av hemmet, såsom bjälklag och väggreglar. Det är viktigt att mätta träet så mycket som möjligt att uppnå skydd mot ytterligare termit skador.

Druva gelé och borsyra kombination

En av de vanligaste huskurer är kombinationen av borsyra, druva gelé och då oftast en annan produkt som katt eller hund konserver. Blanda fyra matskedar druva gelé, tre matskedar burk kattmat och ett bord sked borsyra. Placera bara en tesked i de områden där termiter häckande eller genom att ange ditt hem och över tid arbetstagaren termiter tar kombinationen tillbaka till resten av kolonin, vilket får dem alla att svälta ihjäl på grund av intag av borsyra.

Eteriska oljor

Eteriska oljor kan också användas för att bli hem för termiter. Vetiver olja och kryddnejlika bud olja är särskilt effektiv. Vetiver olja är bara bra om du ännu inte har termiter eller vill förhindra nya angrepp. Kryddnejlikeolja bud kommer faktiskt döda termiter. Helt enkelt oljan till en mister och spray gamla och fuktigt trä runt ditt hem eller där du tror termiter lever.

Aloe

Om du kan se de termiter som du kanske kan döda dem vid kontakt med aloe, även om denna åtgärd måste kopplas ihop med andra för att säkerställa att hela termit kolonin förstörs. För att använda aloe du helt enkelt krossa hela anläggningen och bada sen i tillräckligt med vatten för att täcka växten. Efter flera timmar stam och en del aloe till fem delar vatten i en dimma spruta och spraya direkt på termiter.

Att förebygga nya angrepp

Termiter älskar hus eftersom de är en rik tillgång på trä. När du har behandlat ditt hem för termiter och har dödats av kolonin bör du arbeta för att förhindra ytterligare angrepp. Trimma buskage tillbaka från ditt hem, hålla träd från hängande på ditt tak, reparera sprickor i grunden för ditt hem, hålla din krypgrunden torr och lagra ved utanför hemmet.