mynewspapers.net

Hem rättsmedel för att bli av med bin

Hem rättsmedel för att bli av med bin


Bin är oftast Välkommen i litet antal, surrande från blomma till blomma eller att ge honung. Men i stort antal, som en bikupa på ditt hushåll veranda, bina kan bli en olägenhet eller ens en fara till din familj. Med över 20.000 bee sorter aktiva under sommarmånaderna, kan du behöva använda några huskurer för att bli bin om de blir ett problem.

Moth bollar och rök

Fyll strumpor och strumpbyxor med malkulor och hänga dem från olika platser runt bikupan eller ditt landskap. Det kanske ser roligt, men malkulor avvärja bin mycket snabbt. Du kan också använda rök under en bikupa för att skingra bin, men detta kan vara svårt och måste du vidta försiktighetsåtgärder. Bränna en liten mängd av trä eller papper under kupans mitt i natten, och bina kommer att flyga ut ur kupan, oskadda. Du kommer förmodligen behöva några extra arbetskraft för denna typ av åtgärd, med en liten vedeldad spis, som en lägereld spis, för den mest effektiva mängden rök.

Dammsugning

Använd ett vakuum störa kolonin för mindre nässelutslag eller Bon. Tidigt på kvällen runt skymning, bära skyddskläder och skyddsglasögon. Peta boet lätt med en pinne och hålla vakuum tillbehöret rätt nära hål öppna som den lilla kolonin av bin flyger ut. Detta kommer inte bara att köra bina ut, men bidrar till att eliminera dem genom att suga dem. Kom ihåg att detta endast fungerar med kolonier av ca 20 bin eller så.

Eliminera vattenresurser

Alla kupor skall vara nära en vattentäkt, eftersom vatten är en nödvändig resurs för bina att göra honung. Ibland när bina gör deras hem på ditt hem, betyder det vattenresurser är svårt att hitta någon annanstans så de utnyttjar din pool eller pölar. Skära ner på bee verksamhet genom att ta bort de vattenresurser som du använder, till exempel en barnpool eller flower pot brickor, och använder en lövblåsare för att blåsa bort pöl vatten.

Använda Borax

Strö borax på kupan och runt i omgivningarna. Denna metod kommer ta ett tag att bli av med alla bina, men arbetstagaren bina från de omgivande områdena tar borax tillbaka till kupan, vilket resulterar i elimineringen av kolonin. Använd skyddshandskar vid hantering av borax.