mynewspapers.net

Hem ledningar: hur till utsträcka en kabel kör

Hem ledningar: hur till utsträcka en kabel kör


Ett bekvämare sätt att förlänga din elektrisk kabel kör är att utnyttja en befintliga kopplingsdosan i vinden eller källaren. Vinden eller källaren är också en bekväm plats att förlänga din koaxialkabel kör. Utöka din kabel kör för rum tillägg eller lägga till extra eluttag, kabelanslutningar eller ljus i ett rum. Vissa elektriska förkunskaper är användbar för att göra dessa förlängningar.

Instruktioner

Elkabel

• Stäng av kretsbrytaren som levererar el till kopplingsdosan som innehåller den elektriska kabeln måste du förlänga.

• Ta bort de skruvarna som håller locket till kopplingsdosan att exponera elektriska kabelanslutningarna.

• Vrid ratten på en multimeter till 250 växelström (AC). Sätt in en sond på multimeter i en kabel-kontakt håller de svarta kablarna ihop. Tryck på återstående sonden till metal på kopplingsdosan. Ingen spänning bör registrera sig på multimeter med rätt breaker avstängd. Upprepa testet om junction-boxen innehåller röd tråd för en 240-volts krets.

• Placera en skruvmejsel mot en knockout på ursprungliga kopplingsdosan. Strike skruvmejsel med en hammare för att ta bort knockout från kopplingsdosan. Förstå den metall knockout med tång och vrida knockout från rutan om det inte släpper från rutan metall med skruvmejsel.

• Sätt in gängade avsluta av en icke-metalliska (NM) kontakt i knockout. Välj en 1/2-inch, 3/4-tums eller 1-tums NM kontakt att passa din knockout storlek. Skruva den låsmutter med kontakten till den gängade änden på kontakten att säkra det till kopplingsdosan.

• Skjut NM elektrisk kabel förlängning genom NM kopplingen och in i junction-boxen. Storlek kabeln till nuvarande kabel storlek inuti kopplingsdosan. Leta upp kabel storlek tryckt på utsidan av den aktuella kabeln.

• Tvinnas tråd kontakterna håller bara koppar marken trådarna ihop och dra dem isär. Ta bort kontakterna håller de svarta kablarna tillsammans och de vita kablarna ihop och dra dem isär. Ta bort kontakten från någon röda tråden om du arbetar med en 240-volts krets.

• Ta bort det yttre skidan från NM med en dubbla NM wire cutter/strippa. Band 3/4 till 1 tum av isolering från svarta och vita kablarna inuti NM kabeln. Ta bort isoleringen från den röda sladden om du är att utvidga en 240-volts krets.

• Anslut de ursprungliga vita kablarna inne i junction-boxen till den nya vita kabeln från din elektrisk kabel förlängning och vrida en röd kabel-kontakt på alla de vita kablarna, koppla ihop dem. Upprepa anslutningen för alla svarta kablar, bara koppar marken tråd och röda trådarna om du ansluter en 240-volts kabel.

• Dra åt skruvarna på kontakten att säkra NM elkabel till kopplingsdosan. Ersätta kopplingsdosa omslaget och aktivera kretsbrytaren när du avslutar din elektrisk kabel förlängning.

Koaxialkabel

• Klipp din befintliga koaxialkabeln att dela den i två delar med ett allt-i-ett koaxialkabel verktyg. Band 1/2 tum av isolering av båda ändarna av klippa kabeln med samma kabel verktyg, utsätta den inre kopparledaren.

• Trimma 1/8 tum av utanför jackan från kabeln till exponera flätan under jackan. Skjut F-kontakt crimp ringen över snittet, och avrivet ändarna av koaxialkabeln. Vik den exponerade flätan tillbaka över yttre jackan.

• Skjut i slutet av F-kontakten över ändarna av kabeln tills kontakten är i jämnhöjd med invändig vit isoleringen av den koaxial. Skjut crimp ringen över F-kontakt, och med verktyget koaxialkabel crimp ringen runt slutet av F-kontakt att säkra det till slutet av kabeln.

• Montera de två kabeländarna som du skapat på en tvåvägs video splitter. Anslut en premade koaxialkabel till sista kontakten på splittern förlänga din koax kabel.