mynewspapers.net

Hem elektriska ledningar färger

Hem elektriska ledningar färger


Elektriska filial ledningar ger ström för varje rum i ditt hus. Typiska gren ledningar består av tre olika kablar: positiv tråd, neutral eller negativ tråd och en grund. Dessa tre trådar ge el och ett system för skydd vid varje uttag och strömbrytare. Ledningarna är färgkodade att förenkla ledningar processen och förstå vad varje färg innebär ett litet steg till förståelse bostäder elektriska ledningar.

Svart het tråd

Elförsörjning börjar genom att leverera el till ljus och försäljningsställen genom en het tråd. Elförsörjning tråd som benämns som den källa sidan och är vanligtvis svart färg. I Nordamerika bär den svarta kabeln 120 volt växelström.

Vit neutral tråd

Den vita neutrala kabeln är den el avkastning tråd från enheten det befogenheter till elektriska källan. Det krävs i alla kretsar att slutföra cykeln tillbaka till panelen distribution. Den vita neutrala kabeln måste vara av samma storlek till heta tråd för säkert utformade system.

Red hot wire

För enheter som kräver 240 volt växelström att fungera, ger red hot wire andra 120 volt källa tråd. Den röda sladden används ofta i kombination med en annan svart hoat binda transporterar 120 volt för att göra 240 volt laddar. Röda och svarta kabeln behöver rita sin el från separata buss barer i panelen distribution att driva en 240 volt enhet.

Grön eller kala jordledning

Den gröna eller bare wire är säkerhetssystemet för el i hemmet. Denna jordanordningen skyddar människor från elektriska stötar. Jordledaren kan också säkringar till slag och bränningar att resa. Tänk på jordledaren som akut sökvägen för el.