mynewspapers.net

Hem botemedel mot inflammerade tandkött

Hem botemedel mot inflammerade tandkött


Om du har inflammerade tandkött, är det dags att prova ett av ett antal huskurer. Milda fall av inflammerad tandkött, även känd som Gingivit, kan ofta avhjälpas utan ett dyra och otrevliga besök till tandläkaren. Ju bör mer allvarliga fall behandlas av en läkare.

Identifiering

Inflammerade tandköttet är rött och svullet. De blöder ofta när du borstar och tandtråd. Detta tillstånd kallas också Gingivit, och det är ett första tecken på tandköttssjukdomar. Tandköttssjukdomar är det främsta skälet att vuxna förlorar sina tänder.

Historia

Konventionell visdom skyller plack som källa för gingivit. Även om plack kan vara en bidragande orsak, är inflammation i tandköttet ofta en indikator av hela systemet inflammation, enligt nyare forskning. Behandling av denna inflammation holistiskt kan vara mer fördelaktigt än fokusera enbart på en instans av svullnad.

Typer

Omega-3 oljor göra stor skillnad i munhälsan eftersom de minskar inflammation i hela kroppen. Genom att ta en linfrö eller fisk olja komplettera, du sannolikt att se en drastisk förbättring i villkora av ditt tandkött inom loppet av två till tre veckor. Du kan också rikta tandköttet av swishing med en jämn blandning av väteperoxid och vatten, beläggning och sedan borsta tandköttet med en pasta av bakpulver och vatten och massera tandköttet med tummen och pekfingret. Äta råa frukter och grönsaker gör också en betydande skillnad i din munhälsan.

Fördelar

Alla hem botemedel sparar du pengar och tid som du skulle ha tillbringat i kontoret av din hälso-och sjukvårdspersonal. Huskurer kan du också möjlighet att upptäcka själv ett antal milda, naturliga helande alternativ till konventionell medicin. Alla de rättsmedel som anges här finns i affären, och vissa bara kostar ören per användning.

Varning

Om du har provat huskurer som anges ovan i tre till fyra veckor, bibehållen god tandborstning och tandtråd vanor, och ditt tandkött är fortfarande inflammerad och blödning, gå till din tandläkare. Vid denna punkt, du har gjort allt i er makt och du behöver medicinsk hjälp.