mynewspapers.net

Hem-baserade datorjobb för funktionshindrade

Hem-baserade datorjobb för funktionshindrade


Med dagens teknik och den växande efterfrågan på virtuella arbetstillfällen är att hitta arbete i hemmet en mycket genomförbart uppgift. Många företag hyra handikappade att arbeta online hemma som oberoende leverantörer. Oberoende leverantörer bestämma när de arbetar och hur mycket de arbetar. Som en oberoende leverantör är du en entreprenör, vilket innebär att du måste hålla reda på och fil egna skatter. Om du är inaktiverat, oavsett om du är en stay-at-home mamma, läkare, advokat, författare eller bara letar efter ett sätt att komplettera din inkomst, är arbete-at-home jobb riklig.

Call Center jobb på hemmaplan

Hem-baserade datorjobb för funktionshindrade


Med den aldrig sinande efterfrågan på call centre företrädare, arbete-at-home call center hyra regelbundet. Kunskaper som bör omfatta utmärkt muntlig och skriftlig kommunikation, tydlig telefon röst och känsla för detaljer. En sladdtelefon och headset, samt en aktuell dator med Internet är ett måste. J.Lodge.com anlitar uteslutande fysiskt funktionshindrade amerikaner. Arbetar deltid hemifrån, agenter kan förvänta sig spännande karriärer som kundtjänstrepresentanter. Lift-inc.org anställer, utbildar och placerar den professionelle.

Medicinska transkription

Hem-baserade datorjobb för funktionshindrade


Medicinska transkription jobb finns tillgängliga för kvalificerade personer söker en telecommute position. Positioner kräver ofta minst tre år tidigare erfarenheter, antingen i en egen miljö eller som ett arbete-at-home MT (medicinsk transkribering). Det finns dock flera företag som är villiga att träna. MTJobs.com post finns öppningar för hundratals medicinska transkription positioner.

Skriva, redigera

Hem-baserade datorjobb för funktionshindrade


Om du är en författare, bloggare, journalist eller kopia redaktör, hitta arbete är aldrig av nå. Oberoende frilansare kan hitta blogga jobb listade dagligen på Occupationalhwy.com. Författare, journalister och kopia redaktörer kan hitta utmärkta möjligheter på efterfrågan Studios.

Lärare

Hem-baserade datorjobb för funktionshindrade


Med avstånd lärande prioriteras för många, har Internet öppnat dörrar som annars var stängda. Lärare, Professorer och handledare är mycket efterfrågade. University of California Berkeley anställer online instruktörer. John Hopkins University hires för Center för begåvade ungdomsprogram. Sikta på en anställer nätet handledare. Och engelska flöde behöver kvalificerade personer att undervisa i engelska som andraspråk.

Tips

Alltid ha en uppdaterad CV och följebrev. Vara klar med att skriva prov (vid behov). Du ska aldrig betala för ett arbete-at-home jobb eller jobblistan. Alltid gör din due diligence innan att delta med en potentiell arbetsgivare online.