mynewspapers.net

Hello Kitty Birthday hantverk

Hello Kitty Birthday hantverk


Värd en Hello Kitty tema party är ett bra sätt att fira en little girls' födelsedag. För att göra Hello Kitty part kul, var noga och har gott om material för gästerna att göra enkla hantverk. Hello Kitty hantverk kan tas hem med gäster som part tjänst. Hantverk leveranser kan vara dyrt, så tänk om olika sätt att minska kostnaderna genom att handla för material på rea försäljning eller dollar butiker. Secondhandbutiker har också ofta stora objekt som kan användas för att dekorera hantverk.

Dörr knopp galgar

Att göra dörren knopp galgar är ett hantverk projekt passar för alla åldrar intresserade av Hello Kitty. Du kan köpa skum eller en kort lager door knob galge på ett hantverk butik. Det finns webbplatser på Internet som har dörren knob galge mallar att skriva ut. Door knob galge kan vara vita eller rosa; båda Hello Kitty färger. Ställ in ett hantverk register för gäster att sitta och göra deras hantverk. Har massor av markörer, pennor gel, glitterlim, craft skum former och klistermärken för att dekorera.

Hello Kitty halsband

Att göra Hello Kitty craft krage är ett trevligt sätt för gäster som vill tillbringa tid tillsammans att göra något ganska att bära hem. Det finns Hello Kitty krage craft kit, men om du vill köpa din egen försörjning, de är lätta att göra. Halsband är ganska enkel. Ge alla flickor en längd på elastisk tråd köpt från en craft eller sömnad butik. Har plastpärlor och craft alfabetet pärlor i skålar runt bordet. Låt flickorna använda sin fantasi för att göra deras Hello Kitty krage. En idé är att föreslå de stavar sina egna kattens namn med pärlor.

Hello Kitty öron

Att göra ett par Hello Kitty hårspänne öron är en bra fest craft verksamhet. Innan festen börjar, klipp ut kitty öron från rosa och vit fuskpäls. Gör fyra uppsättningar av öronen för varje gäst. Limma två päls öron till baksidan av varje bit tyg päls ska vara på utanför öronen. När gästerna anländer, har dem lim kände och pärlor på deras par öron. Använd varmt lim för att fästa öronen craft barrettes. Låt flickorna bär öronen kitty under festen.