mynewspapers.net

Helium Tank återvinning

Helium Tank återvinning


Det kan verka konstigt att återvinna helium tankar, men när du har tagit bort alla helium, det finns ingen risk för förbränning. Tankarna är gjorda av metall, vilket gör dem lätta att återvinna på ett antal sätt.

Beredning

Helium tanken måste vara helt tom innan du kan återvinna den. Töm överblivna helium, öppna ventilen hela vägen genom att vrida den moturs. Sedan pressa munstycket. Du kommer att höra luft swishing. När du inte hör någon mer luft, är tanken tom.

Återvinning

Kontrollera med din kommun att se om du kan återvinna tanken genom din flygande återvinningsprogram. Alternativt ta tomma tanken till en stål materialåtervinningsanläggningen nära dig. Dessa är de enklaste sätten att återvinna tanken, men kolla först innan du använder antingen alternativ.

Alternativ

Placera en skruvmejsel ovanpå "bristning disk" på ovansidan av tanken. Bang skruvmejsel huvudet med en hammare för att genomborra "bristning disk." Sedan skriva "tomma" i permanenta märkpenna på tanken, och cirkeln "bristning disk" området med en markör. Nu bör du kunna återvinna det på steel återvinningsanläggningar som kan ha varit oroliga för att det tidigare, eftersom de kan kontrollera det är verkligen tomt.