mynewspapers.net

Hebreiska tatuering idéer

Hebreiska tatuering idéer


Tatueringar är en populär form av uttryck och kreativitet. En tatuering kan vara något privat--ett namn, en fras eller en symbol betytt att ge individuella styrka-- eller det kan vara för show. Hebreiska, en av de äldsta språk som fortfarande talas, blir ett populärt språk för tatueringar. Innan vi får en tatuering på hebreiska, men gör din forskning för att vara säker att tatueringen du får säger vad du vill säga.

Tips för hebreiska tatueringar

Inte bara är tatueringar sig permanent, men så är misstag som görs vid tillämpningen av tatueringen. När får en tatuering i ett främmande språk eller skript är det viktigt att se till att översättningen är korrekt. Detta är särskilt viktigt när det gäller hebreiska tatueringar eftersom det hebreiska alfabetet är helt annorlunda än svenska och språket är kön särskilda. Innan du besöker tatuerare, gör din forskning noggrant för att säkerställa att tatueringen du får faktiskt säger vad du vill säga.

Fraser från skriften

Med din favorit vers av skriften eller en inspirerande frasen till en tatuering kan vara ett bra sätt att bära din tro med dig alltid. Populära alternativ för hebreiska tatueringar av bibliska fraser inkluderar, "Jag är vägen, sanningen och ljuset," "Jag är vad jag är" och "Jag är för min älskade och min älskade är för mig." Andra inspirerande eller andlig fraser som "leva, skratta, älska" och "live your dreams" kan också översättas till hebreiska för tatueringar.

Andlig orden

Ord och symboler är mycket populära som tatueringar eftersom de kan göras liten och knappt märkbar, om enskilde önskar, och eftersom ord och symboler kan fånga stor betydelse. Många individer få tatueringar av kinesiska tecken för ord som styrka, visdom eller kärlek, men hebreiska ord och symboler blir också populär som tatueringar. Idéer för tatueringar av hebreiska ord innehålla "hoppas", "sanningen", "love," "Tro" och identifierare som "mamma" "bror" eller "syster."

Namn

Många människor få tatueringar av namnen på deras betydande andra, förebilder eller förlorade nära och kära. Få en tatuering av känt av någon du älskar eller beundra är ett bra sätt att visa din respekt och beundran för den personen. Översätta namn till hebreiska kan vara svårt, men eftersom det hebreiska alfabetet är helt annorlunda än svenska. Transliteration, med hebreiska bokstäver stava engelska ord, fungerar inte eftersom det finns färre bokstäver i det hebreiska alfabetet och inte alla moderna namn kan översättas korrekt. Konsultera en översättningstjänst eller en hebreiska högtalare för att se om det namn du vill ha som en tatuering kan översättas korrekt.