mynewspapers.net

Hawaiian gåva korg idéer

Hawaiian gåva korg idéer


En Hawaii-tema gåva korg är särskilt lämpligt att presentera ett par på en bon voyage fest fira deras kommande resa till öarna, eller till värd för en luau part du deltar. Det är också en charmig tema gåva för dem som drömmer om paradiset och tropiska getaways.

Delteman

Välj en sub-tema för Hawaiian gåva korg eller göra det en allmän potpurri av alla saker Hawaiian. En sub-tema kan vara Hawaiian cocktails, inklusive ingredienser och glas för att göra en mai tai eller chi, medan en sub musiktema skulle omfatta ukulele noter och musik CD-skivor med artister som Don Ho.

Korgen

Dekorera utsidan av korgen anstår den hawaiianska motivet. Täcka en del av korgen i Hawaiian ut tyg, eller täcka insidan av korgen med tyget. Anbringa skal till korgen, kanske med en mock-fiske netto längs ena sidan, med beskjuter bifogas. Wrap ti lämnar, tropiska blommor eller Hawaiinska lei runt korgen handtaget.

Ätbart

När du väljer ätbara objekt för gåva korg överväga en limpa bröd, macadamianötter, choklad täckt macadamianötter, frukt Spam, en färsk hel ananas, ett paket med Kona Kaffe, guava jelly, kokos sirap, mangosmör och passion marshmallows

Blommor

Liva upp korgen genom att lägga till färska blommor eller en liten tropisk växt. Detta kan vara en liten anthurium, plumeria lei, ti växt eller orkidéer. Om levande växter inte är tillgänglig, Använd silke eller plast versioner.

Dofter

Inkludera gåvor med tropiska dofter som Köln, bath tvålar, tvål och ljus. Populära Hawaii-tema dofter är kokos, mango, pikake, papaya och melon.

Smycken

Beroende på temat för gåva, kan en bit av smycken vara ett perfekt komplement till korgen. Inkludera puka shell smycken eller halsband gjorda av små snäckor. Hawaiian släktklenod smycken, populära i islands, innehåller mottagarens Hawaiian namn på pjäsen.

Böcker

Lägg till behandlingen material till korgen. Om temat är hawaiiansk mat, inkludera en Hawaiian kokbok. För en Hawaiian cocktail tema, stoppa in en bartender's guide, med recept för tropiska drinkar. Boken kan vara på Hawaii historia, resor eller naturen, beroende på din korg tema.