mynewspapers.net

Hawaiian Cocktail Party idéer

Hawaiian Cocktail Party idéer


Hawaii-tema cocktailparty är lämpliga för allt från ett födelsedagsfirande på en förlovning party händelse. Ett gemensamt tema för en sommarfest, Hawaiian cocktailparty kan utformas för att gästerna ska känna att de njuter av en dag på en tropisk resort.

Mötesplats

En utomhus plats är perfekt för Hawaiian cocktailparty, eftersom det ger grönska i gräs och träd och en naturlig färgsättning baserat på utomhus blommor, som kan lägga till inredningen i partiet. Parker, trädgårdar, simma klubbar och utomhus är idealiska för Hawaiian cocktailparty, eftersom de tillåter utrymme att äta, spela och umgås.

Inbjudningar

Spara pengar genom att skapa Hawaiian cocktailparty inbjudningar hemma med ett desktop publishing-program, dator och Hawaii-inspirerad grafik. Innehålla bilder av tropiska blommor, leis, ananas, tiki ficklampor eller cocktails på inbjudan. Inkludera uppgifter om plats, föreslagna klänning, datum och tid för händelsen.

Föreslagna klädkod

Nämna den föreslagna klänningen för Hawaiian cocktailparty i aktivitetsinbjudan. Be deltagarna att bära Hawaii-tema kläder för att matcha temat för cocktailparty, inklusive tropiska - och ö-tema skjortor, shorts, saronger, badkläder och klänningar.

Mat och dryck

Brand upp grillen och laga kyckling, räkor och grönsaker spett serveras med mango salsa på sidan. Servera rostat fläsk. Inkludera kokos räkor, grillad tonfisk och en mängd kött med grill och teriyaki såser. Servera hamburgare, korv, grillad kyckling och stek på Hawaiian cocktailparty. Till efterrätt fester cool såsom frysta drycker, inklusive frukt daiquiris och smoothies, fruktsallad och glass är idealisk. Andra Hawaiian-inspirerade desserter omfatta kokos pajer, bananbröd och rakat isen.

Dekorationer

Använda raffia tabell kjolar för att dekorera mat och dessert bord, tillsammans med bord där gästerna kommer att sitta äta deras mat. Omge området parti med tiki ficklampor för belysning när solen går ner senare i kväll. Skapa hörnstenarna med hela ananas omges av färggranna hibiscus blommor. Satte en lei på varje plats inställning att lägga till färg i tabellen och ger gästerna en Hawaiian tillbehör som matchar detta parti tema.

Aktiviteter

Vid ankomsten har gäster använda Hawaiian alfabetet, som består av 13 bokstäver, för att översätta deras namn till unika Hawaiian namn. En pool är perfekt för en Hawaiian cocktailparty, men om en inte är tillgänglig, inrätta sprinklers, som gästerna kan köra genom för att hålla dig sval medan de njuta av solen. Om det finns en pool har badbollar och andra vatten tillbehör tillgängligt för cocktailparty deltagare. Aktiviteter som limbo, hula dansande tävlingar och göra blomma leis kan fungera som underhållning för gästerna.

Gynnar

Närvarande gäster med deras parti favörer vid ankomsten. Varor som flip-flops, badlakan, solskyddsmedel lotion, solglasögon, vattenflaskor och Hawaii-inspirerade håraccessoarer. Använda mesh eller duk påsar att hålla leveranser för varje gäst.