mynewspapers.net

Hästspel för tonåring flickor

Hästspel för tonåring flickor


Att vara tonåring kan vara hårt arbete på alla inblandade. Det är en tid av stora fysiska och känslomässiga förändringar i en ung människas liv, och det kan vara en tid när tonåringar, speciellt tjejer, kan dra sig tillbaka och bli deprimerad. Kombinera ett gemensamt intresse, influenser såsom hästar, med spel där tonårstjejer kan spela och arbete kan tillsammans hjälpa ge några positiva i en annars tumultartad tid.

Kvast Polo

Kvast polo är ett utmanande spel för tonårstjejer på hästryggen. Den lär lagarbete, balans, självsäkerhet och självförtroende. Lag med fyra till sex spelare tävla i de flesta mål med sin boll, som kan vara gummi eller plast. Spelet imiterar riktiga polo, men med mindre nåd och flamboyant ridning. Det är en verksamhet som är både roligare och socialt pedagogiska.

Ride-A-Buck

Ride-a-buck kan ge massor av nöje, samt god praxis om ridning färdigheter som balans, säte och ben position. Varje tjej tar en dollarsedel och placerar den mellan sina lår och henne sadel. Domaren sedan anropas för alla gångarter, och den sista personen att ha dollarn kvar i plats vinner första plats och alla tappade dollar. Barn i alla åldrar--inte bara tonåring flickor--älskar detta spel.

Ägg-N-sked

Detta är mycket liknar ride-a-buck, utom varje ryttare har en sked, och på den skeden hon balanserar ett rått ägg. Målet är att bli den sista ryttaren med ett ägg på sin sked; ridningen kan få ganska kreativ som domaren ropar olika gångarter. Detta spel gör för många skrattar som en fysisk utmaning.