mynewspapers.net

Häst tvätt spel för flickor

Häst tvätt spel för flickor


Grooming hästar är en komplicerad uppgift som kräver koncentration och armbåge-fett. Få flickor att göra ett bra jobb på vad kan vara en världslig uppgift kan vara en utmaning. Att göra jobbet i ett spel är ett sätt att uppmuntra unga damer att göra ett grundligt arbete när du tvättar deras equine följeslagare.

Enskilda spel

Ange uppgiften som ett uppdrag som kommer att bedömas och belönas med priser, precis som alla andra konkurrens. Tilldela varje flicka en häst och en anvisade tid att slutföra aktiviteten. Tilldela bedömningen att en lärare eller mentor. Priser kan tilldelas den renaste och bästa preparerade hästen.

Lagspel

Dela upp en stor grupp av flickor i två eller tre enskilda forskarlag. Tilldela varje lag en häst att tvätta i en viss tid. Laget med den renaste häst vinner. Du kan också ha utmärkelser för den häst som är bäst betedde sig medan man badar--detta testar flickornas förmåga att lugnt hantera uppgiften.

Relay spel

Dela upp tjejerna i team och har dem att fungera i relär att tvätta sina hästar. Hästarna måste tvättas i specifika steg, med inget steg utelämnas, och lagen är övervakade av domaren. Första hästen rengöras med alla de åtgärder som vidtas är vinnare.

Kreativa lekar

Flickorna lag, och sedan tilldela dem var en häst att arbeta på. Varje lag presenteras med ett problem, som har ingen tvål, ingen vattenslang, eller inga tvättlappar eller svampar. Lagen måste lista ut ett sätt att rengöra sina hästar utan dessa väsentliga komponenter.