mynewspapers.net

Häst födelsedag part idéer för barn

Häst födelsedag part idéer för barn


Införliva dina barns kärlek till hästar i nästa födelsedagsfest du hålla dem. Party idéer för häst älskare allt från eleganta frågor till casual parterna. Som med alla parter, nyckeln till kasta en framgångsrik häst-tema födelsedag part skräddarsy händelsen ska tiderna och för de barn som deltar.

Västerländska Hoedown

Barn som älskar hästar förmodligen älskar alla saker Western också. Dessa barn kommer att älska en bra gamla gammaldags cowboy hoedown för deras nästa Födelsedagsfirande. Västerländska dekorationer är allmänt tillgängliga året runt och allmänt tillgänglig inte bara på part butiker utan också rabatt detaljhandlare. Om du håller partiet i din bakgård, leta efter färgglada lampor med en Western tema. Ställ in ett picknickbord med en västerländsk stil rutig duk och slutföra utseende med mini höbalar på varje plats inställning. Dessa mini höbalar finns i många hobbybutiker, speciellt på hösten, så handla tidigt och lager för de våren och sommaren firandet. Kasta in ett par uppblåsbara eller verkliga, kaktusar, att slutföra temat.

Derby part

Låt barnen gå med roliga och spännande av Kentucky Derby, den största dagen i hästkapplöpning. Möjligheter för denna typ av parti är oändliga och det kan anpassas till ålder och intressen av barnen. Yngre barnen njuta klä upp i fina kläder och roliga derby hattar medan de äldre barnen kan njuta av hosting formella cocktailparty med håna mynta juleps.

Breyer Horse Show part

Om ditt barns vänner gillar att samla modellhästar, ger värd en Breyer modell horse show den part gäst, och hedersgäst, chansen att visa upp alla deras hårda arbete och samlande savvy. Speciella klubbar och organisationer hanterar insamling och visar Breyer modellhästar men du behöver inte följa reglerna för en formell modell horse show. Istället skapa alla typer av roliga klasser, inklusive bäst klädda Breyer häst, häst och ägare ser både tävlingen och mest kreativa användning av rekvisita. Skapa gott om klasser och köpa tillräckligt priser så att alla på festen kan delta och ingen känner utanförskap.

Maskerad

Maskerad för ditt barns födelsedag är alltid en lyckad idé. Med så många häst-tema kostymer runt kommer alla gäster att komma med en unik variant på temat ridning. Från cowboys med revolvrar till jockeys med ridspön kan spöka alla barnen och deras föräldrar, Visa upp sin kreativitet och fantasi. Häst-tema spöka kan spara pengar på lång sikt, eftersom den kostym som du skapar kan dubbla som ditt barns nästa Halloween förklädnad.