mynewspapers.net

Harry Potter spel för barn

Harry Potter spel för barn


Hjälten i sju romaner och åtta filmer, Harry Potter är pojke-guiden skapad av brittiska författaren JK Rowling. Böckerna och filmerna har visat sig vara otroligt populära. Försäljning över hela världen boken slog 450 miljoner i juni 2012, enligt de "internationella Business Times." Som för de filmiska versionerna av Rowlings romaner, hade de kollektivt räknats 7,7 miljarder dollar (cirka 5.01 miljarder pund på mars 2013 växelkurser) i global biljettförsäljning vid denna tid. Det är dock en annan aspekt till Harry Potter fenomen: spel för barn.

Magisk underhållning

För barn som älskar Harry Potter berättelser, finns det ingen brist på spin-off spel och leksaker för att hålla dem underhållning i timmar. Verklighetstrogna figurer av de flesta av karaktärerna har visat sig vara mycket populär. Det finns ett överflöd av dataspel ägnas åt hjälten i Hogwarts. Kortspel, är bland de mest populära produkter i Harry Potter spin-off merchandise franchise.

Harry Potter actionfigurer

Tillverkad av Mattel, Harry Potter åtgärden figur samling funktioner nästan hundra särprägel objekt. Står 7-inches tall, siffrorna inkluderar Rubeus Hagrid, Lord Voldemort, Sirius Black och rektor på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom, Albus Dumbledore. För Harry, Ron och Hermione, det finns flera modell versioner av sina karaktärer, alla utformade och klädd enligt deras framträdanden i filmer. Ett ord av varning: många av actionfigurer kommer med små delar och är inte avsedda för barn under tre.

Kort och trollformler

Barn som älskar Harry Potter berättelser och också njuta av spelkort kan fastna i Harry Potter Trading Card Game. Först i serien släpptes 2001 och riktar sig till barn i åldrarna nio och uppåt. Korten delas in i olika kategorier, inklusive tecken, trollformler, lektioner och varelser. Målet är att strategiskt använda korten-- och magiska egenskaper och besvärjelser de äger--för att orsaka den motsättande spelaren att förlora alla sina kort. Det förklarade sedan, vinnaren av trolldom.

Trolldom på skärmen

I Harry Potter-tema datorspel finns det sex titlar tillgängliga. De är: The Order av Phoenix, hemligheternas kammare, den flammande bägaren, Halvblodsprinsen, The filosof sten och fången från Azkaban. Spel alla följer i stort sett tomterna av böcker och filmer. De är action-baserade, innehåller detaljerad grafik och tillåter spelare att interagera och konkurrera med varandra. Harry Potter spel finns för Xbox, PlayStation 2, Nintendo GameCube och GameBoy Advance.