mynewspapers.net

Harley-Davidson presenter till far-och morföräldrar

Harley-Davidson presenter till far-och morföräldrar


Du kan gå hog-wild när sett för Harley-Davidson presenter till dina morföräldrar. Ålder är inte en faktor för dem som älskar Harley-Davidson livsstil. Oavsett om de äger en motorcykel eller bara njuta av T-shirts och samlarobjekt med särskiljande logotyp, finns det ett antal Harley-Davidson märkta objekt som kan göra lämpliga presenter till far-och morföräldrar.

T-shirts

Trots en till synes enkel gåva, kan far-och morföräldrar skatt en Harley-Davidson T-shirt fått av ett barnbarn. T-shirts decaled med logotypen eller andra mönster finns i en mängd olika storlekar, stilar och färger. Män T-shirts finns i långa och korta ärmar och finns i storlekarna small till 5 X stora. Färger är svart, vit, blå, gul och orange. T-shirts för kvinnor finns med skopa och v-necklines, och cap och långa ärmar. Storlekar varierar från x-small till 3W. Färger är svart, vit, blå, lila och rosa. Tröjor är också tillgängliga för både män och kvinnor.

Husgeråd

Morföräldrar som njuta av Harley-Davidson samlarobjekt kan vara glada att ta emot husgeråd präglade med företagets logotyp eller namn. Tillgängliga glas innehåller vinglas, en karaff, shot glas, muggar öl och pint glas. Du kan också hitta kaffemuggar, travel muggar, konservöppnare, glasunderlägg, tavelramar och väggur. Om din morfar har ett hemmakontor, ingår poster tillgängliga för det en pennhållare cup, letterbox och visitkort. Du kan placera objekten i presentpåsar dekorerad med Harley-Davidson modeller.

Bagage

Far-och morföräldrar som gillar att åka eller att ofta ta vägen på sina cyklar kan uppskatta mottagande bagage stämplat med Harley-Davidson logo. Val är en tålig, vattentät nylon rack väska, ryggsäck och messenger väskor som montera sissy-bar, och en sadelväska svalare med isolerad foder.

Harley-Davidson presentkort

Harley-Davidson presentkort finns tillgängliga online och via Harley-Davidson återförsäljare. Dessa kan användas på alla Harley-Davidson återförsäljare och på Harley-Davidson Museum i Milwaukee, Wis kort säljs i mängder, från £16 till £325. Även om dina morföräldrar kommer att veta exakt hur mycket du har spenderat, tillåter att ge ett presentkort dem att välja vad de köper med den.

Cafe gåva polletter

Om dina morföräldrar planerar att fira ett speciellt tillfälle, exempel ett jubileum eller födelsedag, med en resa till Las Vegas, kan resrutt omfatta ett besök till Harley-Davidson Café. Denna restaurang har en anpassade motorcykel bildskärm. Celebrity minnessaker; världens tyngsta flagga, en amerikansk flagga helt i kedjor; ett bröllopskapell; och en butik. Gift symboliska mynt av £16 finns både restaurang och butik.