mynewspapers.net

Håret nedskärningar för tonårspojkar med ovala ansikten



Rätt stil för en tonåring pojke med ett ovalt ansikte passar hans personlighet och livsstil. Vissa hairstylists anser att ett ovalt ansikte är den mest mångsidiga formen. Det finns några regler för stilar, formen ser bra ut för många längder och former av hår. Det är viktigt att undvika spikar på toppen av huvudet eller överdriven volym på sidorna av huvudet.

Kort stilar

Teen Boy med ett ovalt ansikte som gillar det korta, finns det flera alternativ. Den typiska hipster utseendet passar kraven för ansikts formen och kräver lite underhåll. För detta se klipps sidorna kort och kammade rakt ner. Toppen är kvar längre och är kammad framåt mot ansiktet. Denna lätt-till-vård-för stil passar pojkar 13 och uppåt. Dessutom en kort Emo skär, med långa polisonger, korta sidor och långa sidan-svepande fransar är lätt att göra varje morgon och passar den ovala ansiktsform. För den tonåring som älskar surfing, skridskor eller andra utomhusaktiviteter, kan en Ryan Sheckler stil fram svepande kort lager vara att föredra.

Medellång nedskärningar

Teen Boy med en oval form som gillar håret lite längre, kan en surfare/skater boy titt vara precis rätt stil. Alla en-längd hår klipps till axlarna eller strax under öronen. Stilen kräver bara en något till den sida delen och en kasta med fingrarna på morgonen. För oval-faced rocker pojken kanske längre lager över hela huvudet åtföljd av fringe utseendet de önskar. En liten gel på toppen för lite volym och en snabb kamma ner blir stilen går snabbt på morgonen.

Långa nedskärningar

Ett ovalt ansikte tål väl långt, rakt hår. För en tonåring pojke, kan detta omfatta växande hår till en en-längd stil till eller förbi axlarna. Detta val kan tonåringen att dra hår i en hästsvans, fläta eller lämna rinner ner på baksidan. Det är i grunden en tvätt och gå skära. För en mer elegant utseende passar mycket lång lager med svepande fransar ett ovalt ansikte. Tonåringen kanske vill kamma lång lager fram för en rocker eller Emo look.

Alternativa stilar

En tonåring pojke med ett ovalt ansikte kan hitta en alternativ frisyr önskvärt. Den ovala formen bidrar till bär håret borta från ansiktet. Detta öppnar dörren för cornrow flätor av valfri längd. Dreads, vridna och vaxad lås av hår, är också ett alternativ för den tonåring som beundrar den Västindien eller Reggae livsstilen.