mynewspapers.net

Hårbotten massage med fingrar för att stoppa håravfall & återföds ständigt hår

Hårbotten massage med fingrar för att stoppa håravfall & återföds ständigt hår


En hårbottenmassage med fingrar hjälper till att stoppa håravfall och regrows hår. Enligt University of Maryland Medical Center webbplats stimulerar massagen hårbotten genom att öka cirkulationen. Detta bidrar också till att hålla hårsäckarna öppna och förhindra ytterligare blockering. Blockerade hårsäckar förhindrar nya hår förnybara och kan leda till förlust av hår som du redan har. Hem hårbotten massage fungerar bäst när du precis har börjat tappa håret eller när du vill förhindra håravfall i framtiden.

Din kosmetolog gör det

Hårbotten massage med fingrar för att stoppa håravfall & återföds ständigt hår


När du går till salongen, kanske du har märkt att kosmetolog masserar hårbotten när du tvättar håret. Detta är inte bara för att få håret riktigt rent, som att mycket arbete inte är behövs för att rengöra håret. Kosmetolog massera din hårbotten med fingrarna att stimulera cirkulationen till din hårbotten att hjälpa håret att växa och att förhindra håravfall.

Användning med hem behandlingar

Hårbotten massage med fingrar för att stoppa håravfall & återföds ständigt hår


På hem hårbotten massage med dina fingrar hjälp stoppa håravfall och återföds ständigt hår även när du använder hårbehandlingar. Enligt SpaFinder.com, värmde oljor som rosmarinolja, används med hårbotten massage hjälpa håret för att växa tjockare och starkare. Var försiktig att behandlingar inte är för varmt men väldigt varmt vid beröring. För mycket värme kan inte bara skada hår, men det kan öka oljeproduktionen i hårbotten. Lite olja i hårbotten, kan men för mycket blockera porerna och leda till mer håravfall eller förhindra återväxt av nya hår.

Instruktioner

Om du vill utföra en hem skalpmassage med fingrar och utan behandlingar, börja med torrt hår. Blött hår är bräcklig och mer benägna att bryta. Använda balsam eller oljor på vått hår för att skydda den. Använda påtryckningar från fingertopparna, men Använd aldrig naglarna. Använd små cirkelrörelser för att få de flesta cirkulationen kommer att din hårbotten. Du kan också använda platt tips på fingrarna på en öppen hand till ordentligt och snabbt på din hårbotten. Detta också stimulerar hårbotten och ökar cirkulationen. Gör detta för tre till fem minuter varje dag. Det bidrar till att göra detta på samma gång varje dag så får du för vana att hårbottenmassage för att stoppa håravfall och återföds ständigt hår.

Tips och förslag

Hårbotten massage med fingrar för att stoppa håravfall & återföds ständigt hår


Bara ändra vardagliga uppgifter kommer att gynna ditt hår. Undvika varmt vatten i håret; Förutom orsakar också mycket oljeproduktionen i hårbotten det gör nagelbanden för ditt hår expandera, försvagning hårstrået. Använd endast värma eller göra sval vatten när du tvättar håret. Borsta inte håret när det är vått. Du kan använda en wide-tandad kam att försiktigt lossa alla tovor. Också ta tid varje dag för att få mer cirkulationen till huvudet genom att ligga ner med fötterna stödda över huvudet. Du kan göra detta medan du tittar på TV eller läsa en bok.