mynewspapers.net

Hår väva stilar för afroamerikanska kvinnor

Hår väva stilar för afroamerikanska kvinnor


Hår vävar är ett populärt alternativ för afroamerikanska kvinnor som tycker om att ändra sitt hår runt. En av fördelarna med att ha en väva är det faktum att de inte är permanenta och låt wearers att experimentera med olika hår färger tillsammans med texturer utan oroande omkring möjligen skada deras naturliga flätor.

Silky Straight

Detta är ett populärt alternativ på grund av enkelheten av frisyren. Denna särskilda väva stil innebär vanligtvis installera hår dito väft som är raka och sjunka till ungefär mitten av bröstet nivå. Många kvinnor föredrar ofta att använda remi yaki hår på grund av att det är silkeslen och liknar strukturen på uträtat African American hår. En annan fördel att ha en lång och rak frisyr är det faktum att det kan lätt bli stylad med en het locktång. Både mänskliga och syntetiskt hår är tillgänglig för denna stil.

Updo

Updos är en väva stil som är mycket tillfällig och kan vara svårt att ta hand om deras känsliga karaktär. Updo vävar är bra för speciella tillfällen, eftersom de är lite mer tillfälligt. Oftast är det bästa för en enskild som funderar på att skaffa en updo att överväga att ha denna väva installerat med hår lim inte sydda i. Limma denna stil i kan det tas bort med större lätthet än en sy i. Även om limmade i updos kan pågå upp till tre veckor, ser vanligtvis de inte så bra efter en vecka eller så. Din frisör bör ha en bok med olika updo stilar att välja mellan som kan installeras. Du kan välja att använda mänskliga eller syntetiska hår för en updo. Både lockar och raka bitar av hår kan enkelt integreras i denna stil.

Kroppen våg

Den kropp våg är en viss sorts hår som kan installeras som skapar en mycket omfångsrika utseende. Den kropp våg kan vara utformade precis som raka väva hår kan. När det tvättas kommer återigen wave hår textur tillbaka. Detta är en stor stil för en enskild som vill ha en stil som är närmare hennes hårets naturliga struktur. Både mänskliga och syntetiska wave kroppshår är tillgängligt för att installera denna frisyr.

Lockar

Curl mönster hår vävar är en populär stil som kvinnor både unga och äldre älskar. Detta är en annan stil som fungerar bra för speciella tillfällen som varje dag ser ut. Även om curl mönster väver kan göras med syntetiskt hår och hår är det oftast bäst att använda människohår, eftersom det är lättare att styla dagligen. En curl mönster passar vanligen bäst för någon som är en erfaren väva bäraren på grund av den extra tid som de tar till underhåll för att hålla lockarna i toppform.