mynewspapers.net

Har du verkligen till diet för att gå ner i vikt?

Har du verkligen till diet för att gå ner i vikt?


Gå ner i vikt måste du skapa negativa kalorier balans, vilket innebär att äta färre kalorier än du förbränner. Bantning innebär ett tillfälligt tillstånd av frihetsberövande, vilket innebär att när du återvänder till din gamla vanor, vikt kommer troligen tillbaka. I stället för bantning, överväga att ändra din inställning till ätande och din livsstil att stimulera viktminskning och hålla sig på en hälsosam vikt för livet.

Lätta upp portioner

Istället för att begränsa ditt val av mat och hålla ett kalkylblad med din kalori- och macronutrient intag som ofta krävs av "Dieter", Använd enkla metoder att gå ner i vikt. Minska din portion storlekar med 20 procent--helt enkelt servera dig själv mindre vid måltider och lovar inte att avsluta uppblåsta portionr på restauranger. Välj färska frukter och grönsaker som grund för dina måltider och använda stärkelse och proteiner som accenter. Centers for Disease Control i USA rekommenderar att äta mindre spannmål på morgonen och fyller i din skål med färska bär, eller att göra grytor lägre i kalorier genom att ersätta grönsaker för del av ris eller pasta.

Permanent växlar

Istället för att följa en diet för att sporra viktminskning, göra permanent swappar i ditt skafferi. Få för vana att köpa låg fetthalt versioner av livsmedel som yoghurt, keso, mjölk, majonnäs, salladsdressing och gräddfil. Äter fett vegetariska källor till protein som bönor och soja några kvällar i veckan i stället för mer fettig köttfärs. Välja skinn fjäderfä och lean styckningsdelar av griskött som filé regelbundet. Anställa lättare matlagning tekniker som grillning och stekning, i stället för stekning, sautering och ugnsstekning.

Äta regelbundet

Hoppa över måltider eller försöker mycket lågt kaloriinnehåll kostvanor misslyckas bara du eftersom du man må alltför hungrig och äter för mycket vid nästa tillfälle. Att äta var tre till fyra timmar en vana. Start med frukost eftersom frukost ätare tenderar att väga mindre än frukost skeppare, påstår det amerikanska rådet om motion, eftersom det kan hjälpa dig känner sig mindre hungrig under dagen och börjar dagen på en hälsosam anteckning. Äta täta måltider med jämna mellanrum hjälper du bränner fler kalorier dagligen och positivt påverkar också ditt insulinnivåer, enligt en studie publicerad i "American Journal of Clinical Nutrition" i januari 2005. Studien jämfördes resultaten av en grupp överviktiga kvinnor som åt sex regelbundna måltider för två veckor vs en två veckors period av äta tre till nio måltider på oregelbundna tider — ingen specifik mat rekommendationer eller kostråd dikterades.

Empiriska bevis

Medlemmar i den nationella viktkontroll, en pågående amerikanska forskargruppen mer än 5.000 människor som har förlorat ett genomsnitt på 30 kg och höll den för fem och ett halvt år, använda en kalorifattig diet gå ner i vikt. Nyckeln till deras framgång, är dock att de fortsätter att äta färre kalorier även efter att de når sina mål. Nittio-åtta procent ändrade deras födointag på något sätt gå ner i vikt från början och de flesta rapporterar att de fortsätter att titta på kalorier och fett intag.

Träning

Du kan inte gå ner i vikt utan att bränna mer kalorier än du förbrukar, men du kan också åstadkomma detta underskott genom upping din fysiska aktivitet. Endast 1 procent av vikt kontroll folkbokföringen deltagarna lyckades med den här metoden, dock 89 procent lyckades genom att kombinera hälsosammare kostval med motion. Bränn bort 250 kalorier per dag genom att ta en timmes rask promenad--gå 3,5 km/h burns 277 kalorier för en 72.5 kg (160 lb) person, enligt MayoClinic.com. Kombinera detta med en liten 250 kalorier minskning under din underhållsbehov och gå ner 0,5 kg (1 lb) per vecka. En enkel formel för att räkna kalorier du behöver för att behålla din vikt är att multiplicera din vikt i pounds med 12, säger Joanne Larsen, R.D. på Ask dietist.