mynewspapers.net

Hantverk med Tube strumpor

Hantverk med Tube strumpor


Röret strumpor är normalt placerade på fötterna men kan också användas som material för nyckfull craft-projekt. Till exempel kan du sy tube strumpor i olika sätt att göra dockor eller dockor i olika former. Genom att återanvända gamla röret strumpor i dina hantverk projekt, kan du ge strumpor ett andra liv.

Marionetter

Använda röret strumpor att göra handdockor genom att lägga till på knappen ögon och garn hår och färga i funktioner med markörer. Placera röret strumpa med häl sidan ner på ett bord och limma två knappar på toppen av strumpan ungefär 2 inches från tån. Limma på bitar av garn ca 1 tum ovanför knappen ögonen att fungera som hår och sedan dra på mun, tänder, en näsa eller andra ansiktsdrag med märkpennor.

Caterpillar

Röret strumpor kan förvandlas till en nyckfull leksak larv som kan bli älskad av ett litet barn. Saker rör strumpan med bomull eller ull vadd, och sätt in en liten jingle bell i vadd. Sy den öppna änden av det sock stängda. Sy två små knappar på tån på strumpan för ögon. Knyt en bit av band runt strumpan varje 2 inches för att göra den caterpillar segmenterad kropp.

Snögubbe

Förvandla en vit-färgade tube strumpa till en snögubbe, som kan visas under sportlov. Saker strumpan med vadd som du gjorde för caterpillar, och sy i slutet stängd. Binda två vita band runt strumpan att skapa de tre delarna av snögubbens kropp. Rita på ögon och mun med en svart markör och använda en orange markör för morot näsan.