mynewspapers.net

Hantverk med spindlarSpider hantverk är populära runt Halloween, men de kan också användas året runt i ett klassrum studie på spindlar. Med hjälp av några grundläggande hantverk leveranser, kan du göra flera olika varianter av spindlar för din nästa Halloween party eller klassrummet aktivitet.

Ätbara spindlar

Linda fyra svarta piprensare runt basen av en slickepinne. Sno en gång så finns det fyra ben på varje sida. Böj varje ände av piprensare att göra åtta fötter. Limma slingrande ögon för godis att slutföra. Gör en spindel från en choklad fika tårta. Sticka fyra 3-tums bitar av svart lakrits i varje sida av kakan. Placera en liten prick kaka glasyr på botten av två små, röda karameller. Sticka på toppen av mellanmål kakan för den spindelns ögon.

Små spindlar

Liten spindel hantverk är ofta lätt för barn att sätta ihop. Svarta piprensare är en av de vanligaste leveranserna används i dessa hantverk, eftersom de lätt kan twisted och böjd för att skapa en spindel långa ben. Separata koppar från en äggkartong. Gör fyra små hål på varje sida av en av kopparna. Infoga en piprensare i varje hål och böj för att bilda benen. Rita ett ansikte på framsidan till slut ägg kartong spindeln. Svart lera kan bildas till en rund boll, piprensare infogas i varje sida som ben och små bollar av vit lera kan vara fast på framsidan som ögon.

Stora spindlar

Gör en stor spindel dekoration med en tom gallon mjölkkanna. Täck kärlet med svart tejp. Bifoga fyra rör isolering rör med tejp på handtaget sidan av kannan. Skär en 1-tums notch från mitten av varje ben och böja och säkra med tejp. Dekorera toppen av spindeln som du önskar. Använda papier-maché teknik för att täcka en blåst upp ballong med remsor av tidningen. När ballongen är torr, pop det med en nål. Måla skalet av spider's body svart. Se ben från aluminiumfolie föll i formen. Varmlimma fast benen till den spindelns kropp.

Spindelnät

Använda pärlor och smycken tråd att bilda en dekorativ webb. Vira tråden runt bambu spett medan threading pärlor i ett mönster. När webben är klar skär ändarna av bambu som inte används i webben. För en enklare version, limma tre hantverk pinnar tillsammans i ett kors och tvärs mönster. Knyt en bit vitt garn till mitten av pinnar och börja Linda det runt pinnar i ett spiralmönster. När webben är klar, binda garn tätt till slutet av en pinne.