mynewspapers.net

Hantverk med öl kapsyler

Hantverk med öl kapsyler


Om du eller någon du känner är en öl-älskare, kan du hitta dig själv med en stadig tillförsel av kapsyler. Metall caps har en form som är användbar för mer än tätning cervezas; det lämpar sig naturligt för craft-projekt, alltför. Snarare än att kasta bort din caps, förvandla dessa fiffiga bitar av tenn till konst. Detta kan vara en rolig aktivitet för barn - se bara till att du inte "förbereda" för en familjeaktivitet av bultande en sex-pack.

Bottle Cap magneter och häftstift

Martha Stewart Living kallas detta projekt "en hemtrevlig ta på den traditionella medaljongen." Hitta små bilder och andra dekorationer som passar in kapsyler eller skära detaljer från större bilder. Din bild inuti en kapsyl och fyll det med tydliga harts. Kådan kommer att torka och bli fast, håller din konst på plats. Limma fast en liten magnet eller häftstift på baksidan av flaskan locket, och du har en liten, funky konstverk som också utför en funktion. Var noga med att använda ett bra hantverk lim eller kontakta cement när fästa magneten eller PIN-kod, så det kommer inte att bryta efter några använder.

Bottle Cap folkkonst

Samla färgglada mössor och använda dem för att dekorera en spegel, bildram eller en plan yta. Måla ytan med en ljus färg och sedan använda epoxy eller små spikar för att fästa mössor, ovansida ut så deras färg visar. Ordna mössor i mönster av färg, eller bifoga dem i slumpmässig ordning att skapa en blandning av färger. Du kanske vill lägga ut designen innan du kopplar din caps så du kan se hur det ser ut innan limmet försvårar ombildning. En hantverkare på WeHeartThis.com inrett en spegel ram hitåt, men rekommenderar börjar med en mindre bit så du kan få kläm på det innan att ta itu med ett stort projekt.

Bottle Cap örhängen

Några kapsyler har mönster som är värt visning. Om du vill göra ett uttalande om återvinning, hitta smycken, konst eller din kärlek öl, två landskamper med god design och inga bucklor eller brister från att vara de utjämnade. Borra ett litet hål högst upp på varje och tråd en kedjelänk genom. Bifoga en kedja av valfri längd med en öronkrokar överst. Du har bara gjort dig ett konstverk med många syften: samtalsämne, konstnärliga uttrycket-- och, i en knipa, öl cap.