mynewspapers.net

Hantverk med mörka royal lila siden rosor

Hantverk med mörka royal lila siden rosor


Den färg lila har länge symboliserat royalty, men har också kommit att betyda kärlek vid första ögonkastet och bli hänförd av en främling oförklarligt. Använda royal lila siden rosor, som inte kan vissnande, i craft-projekt att få denna känsla av majestät och en air av storslagenhet till alla rum.

Monogram kransar

För en kundanpassad dekoration som utstrålar en air av Majestät, använda royal lila siden rosor och en bit av polystyren styrelsen att göra en egen personlig monogram. Tälja i polystyren in den första bokstaven i ditt förnamn och slå två hål i toppen. Använd plast stjälkar av siden rosor att punktera polystyrenen och täcka ytan av monogram med rosor. Gänga matchande sidenband genom hålen i polystyrenen och knyta dem ihop längst upp i en vacker båge så du kan hänga monogram i rummet.

Rose Petal vas

Blomvas, ovanliga och färgstark, dra alla kronbladen bort av en mängd blå, lavendel och vit siden rosor. Limma kronblad runt en glasvas slumpmässigt så alla färger smälter och kompletterar varandra. En gång vas har varit helt täckt, Linda basen i kompletterande band. Fylla vasen med mörka royal lila siden rosor och andra kompletterande knoppar. Denna vas är värdig nog att det kan användas i ditt hem eller majestic tillräckligt för användning på en speciell händelse som avläggande av examen eller award ceremonier.

Rose sfärer

Blommig sfärer lägga till en raffinerad luft någon stommen, men mörka royal lila siden rosor kommer att lägga till majestät i dessa eleganta dekorationer. Använda medelstora tre polystyren bollar för detta hantverk. Hålla mig plast stjälkar av siden rosor i polystyren bollarna tills hela ytan är täckt av färgglada kronblad. Använda en planglas tallrik och jämnt utrymme bollar på skålen. Omge sfärernas blommig med doftande potpurri i kompletterande färger. För ytterligare doft, rulla sfärernas blommor i en eterisk olja med en doft som kompletterar potpurri.

Blomma Flip Flops

Krydda upp vanlig pool-stil flip flops genom att royal purple silke blommor till dem. Detta kommer att lägga till färg och majestät i någon billig plast skor. Skär stjälken och plast uppbackning av siden rosor och använda varmt lim för att hålla kronbladen ihop. Ludd kronblad av Ros ut något att lägga till extra volym till Blom. Pålagda Varmlimma centrum av flip flop bandet, där två sida bitar träffas för att gå ner till enda av foten. Fäster på baksidan av blom på bältet och håll i tre sekunder för att säkerställa att blomman stannar kvar. De flip flops är sedan redo att bäras i torra förhållanden.