mynewspapers.net

Hantverk med Mason burkar med ingen lockMason burkar är inte bara för inläggning och mat lagring. Det finns flera hantverk kan du använda mason burkar med inga lock. Mason burkar har breda munnar vilket gör dem ett bra val för Ljusstakar och vaser. Förgyll murare burk inifrån och ut för att skapa enkla, billiga artiklar för din heminredning.

Mason Jar ljus

Skapa dekorativa hörnstenarna för en speciell händelse med mason burkar. Ingen lock är nödvändiga för detta hantverk design, så leta efter mason burkar på varvet försäljning och sparsamhet butiker att göra projektet kostnadseffektivt. Limma silke blomma blommor, gamla potpurri eller platt-back cabochons på utsidan av murare burk med hantverk lim eller varmt lim. Inslagning band runt murare burk hjälper också kamouflera det. Placera en Ljuslykta glashållare i Burkens mun. Leta efter en som passar i munnen utan att falla genom burken. Binda fast band i en båge runt trådarna överst i burken. Placera ett ljus i votive innehavaren att avsluta det viktigaste inslaget.

Pärlstav tråd murare burk

Dekorera en murare burk som en vas med glas färg, lödning tråd och glas Cabochoner. Måla insidan väggarna i burken sparsamt med en färg glas färg. Efter att färgen torkar, måla insidan igen med en annan färg. Använda metalliska färger för en extra gnista. Denna målning teknik resulterar i en marbleised utseende från utsidan av burken. Skär en 6-tums remsa av lödning tråd och forma den som ett S. krökning ändarna av kabeln för att passa runt en backas planglas cabochon. Limma tråden på utsidan av murare burk med trögflytande juvelerare lim. Limma cabochons på burken i S formationer. Placera flera tråd och glas S dekorationer slumpmässigt på murare burk.

Murare burk lykta

En annan hantverk med mason burkar med ingen lock är en murare burk lykta för däcket eller trädgård. Måla utsidan av murare burk glas för tillsatt färg. Glas färg är genomskinlig och kommer inte att blockera ljuset från ljuset. Du skapa ett målat glaseffekt på burk lyktan med målat glas färger och flytande ledande. Göra en galge att passa över trådarna på murare burk med 22-gauge craft tråd. Vira tråden i en cirkel runt burken upp och gör en loop från sida till sida. Avsluta genom att Linda kabeln tillbaka runt gängade upp. Placera en te ljus eller en Ljuslykta inne murare burk och häng lyktan från en krok eller en trädgren.