mynewspapers.net

Hantverk med kakel & Vinyl bokstäverDekorera ditt liv med ord med bokstavsbrickorna och vinyl bokstäver. Skapa konst på väggarna och tillbehör för ditt hem eller göra distinkt personliga tillbehör med hjälp av ord och fraser som har särskild betydelse för dig. Leta efter trä bokstavsbrickorna i gamla brädspel eller vinyl bokstäver i hobbybutiker. Du kan också göra din egen bokstavsbrickorna med en paint penna och målat glas mosaikkakel.

Ordet mosaik

Skapa en word-mosaik med kakel eller vinyl bokstäver och skumgummiplatta, trä styrelse eller glasskiva. För skum eller trä styrelse, måla eller färga det att samordna med bokstäverna. Ordna bokstäver i ord som täcker bakgrunden yta och sedan limma kakel på plats med en del epoxy lim. Vinyl bokstäver är självhäftande; skala och hålla dem på plats. Upprepa ett ord eller en fras att göra mosaik.

Smycken

Skapa smycken mönster med hjälp av kakel bokstäver och lim-på bails. Limma borgen på toppen baksidan att göra en enda bokstav halsband hänge. Limma två bails på varje sida av en bokstav kakel att göra ett armband. Täcka bokstäver med dekorativa papper, strass eller bilder för att skapa konstnärliga smycken mönster eller lämna bokstäverna synliga. Bifoga bails, papper och stenar till skrivelse brickor med en del epoxy lim. Anslut plattorna med hoppa ringar att göra armband.

Väggdekorationer

Dekorera väggar i hemmet med ord och fraser med vinyl bokstäver. Skapa en inspirerande vers eller showcase del av ditt bröllop löften. Med en blyertspenna, markera en rak linje på väggen för placering av brev, dra av det skyddande papperet och ordna bokstäver längs linjen, guide. Tryck på bokstäver på plats; sedan gnugga fram med en plast gummiskrapa eller en penna att överföra bokstäverna. Skapa en sänggavel, betona ett tak gränsen eller härma träpanel med vinyl bokstäver.

Dekorativa tillbehör

Anpassa enkelt träramar, spegel kantlinjer, glas vaser, keramiska plattor eller krukor med bokstavsbrickorna och vinyl bokstäver till tillbehör ditt hem. Limma trä eller keramik bokstavsbrickorna på trä, glas, plast eller keramiska ytan med en del epoxy lim att göra enstaka ord eller fraser. Skala och stick vinyl bokstäver på plats.