mynewspapers.net

Hantverk med ett tuggummi Wrapper

Hantverk med ett tuggummi Wrapper


De flesta människor kasta deras tuggummi wrappers bort utan en tanke. Istället för att kasta bort tuggummi omslag, överväga att hålla dem och använda dem för att skapa hantverk. Tuggummi wrappers kommer i en mängd olika storlekar och utföranden. Blanda olika typer av tuggummi wrappers tillsammans skapar en färgstark och innovativa hantverk.

Tuggummi Wrapper kedja

Skapa en tuggummi wrapper kedja att använda som en part dekoration. Ta bort den yttre papper omslag från en pinne av tuggummi. Gör en cirkel av wrap där ändarna av wrapper möts och tejpa dem ihop. Glida en annan wrapper inuti loop och Anslut ändarna för att skapa en annan länk i en kedja. Fortsätt med detta tills önskad längd har nåtts. Det finns ett annat sätt att skapa en papper tuggummi wrapper kedja. Vik ett tuggummi omslag på mitten. Glider en annan tuggummi wrapper i fållan, böja det så att wrapper möta och tejpa dem ihop. Den färdiga produkten ser liknar traditionella loopas papper kedjan, men länkar är helt enkelt vikas på mitten och tejpade i stället för loopas.

Tuggummi Wrapper handväska

Göra en plånboken ur tandköttet wrappers att använda eller ge som gåva. Göra en tuggummi wrapper plånboken av sy en tuggummi wrapper kedja tillsammans för att bilda rader. Vik ett tuggummi omslag på mitten och sy ändarna tillsammans. Sätt en annan wrapper mellan vik, och vik och sy ändarna för att wrapper tillsammans. Skapa en lång kedja med denna metod. Därefter göra en slinga av kedjan om den storlek du vill ha handväskan vara. Sy kedjan ihop i rader att bilda sidorna av handväskan. När din väska har nått önskad höjd, sy botten stängd och lägga en bit kardborrband till toppen som en nedläggning. Du kan också göra en mindre version av plånboken att använda som en matchande börs.

Tuggummi Wrapper bilder

Använda tuggummi wrappers för att skapa dekorativa bilder att hänga på en vägg. Börjar med en bit blå konstruktion papper. Snittblomma hejda former av grön konstruktion papper och limma dem mot papperet. Sedan använda tuggummi wrappers för att bilda blommorna. Veckla ett tuggummi wrapper och bildar det sedan runt ett suddgummi. Lägga en klick lim på den platta delen, och koppla den till bilden. Du kan också skapa ett collage med tuggummi omslag. Rita en bild och istället för att färga i utrymmen, klippa former av olika tuggummi omslag och fäst dem med lim.

Andra tuggummi Wrapper hantverk

Det finns en mängd olika hantverk som kan göras från både papper och folie delar av ett tuggummi omslag. Använda det folie med ett tuggummi omslag för att bilda små skulpturer och andra saker. Gör en ring av folien genom att vika folien till en remsa och limma ändarna tillsammans. Andra tuggummi wrapper hantverk inkluderar att skapa ett armband eller halsband ur en tuggummi wrapper kedja och med tuggummi wrapper klipp för att göra en mosaik som framsidan av ett gratulationskort.