mynewspapers.net

Hantverk leveranser att göra konstgjorda fåglar

Hantverk leveranser att göra konstgjorda fåglar


Konstgjorda fåglar är handgjorda från naturliga och tillverkade artiklar. Fåglar varierar från små pärlor till full storlek befjädrade konstverk tillverkade för dekorativa projekt. Konstgjorda fåglar används för utsmyckningar för blomsterarrangemang, växt Petar, skåp knoppar, smycken och julpynt. Hantverk leveranser att göra konstgjorda fåglar finns i butiker som säljer konst och hantverk material.

Kropp

Konstgjord fågel kroppar är gjorda av ett urval av hantverk leveranser. Träsnidare skapa fågel former från skum eller mjuka wood kvarter. Fåglar är också tillverkade av craft skum bollar fäst med tandpetare, dymlingar eller tråd. Handsydd tyg bird organ tillverkade av filt, bomull, ull och muslin är fyllda med fiberfill. Tråd är infogat i vissa material och formas till organ och ben. Polymerlera är formad och skulpterade i fågel siffror och fågel-formade pärlor.

Ögon

Plast lös lim-på ögon och pärlor finns för skum, tyg och papper konstgjord fågel crafting. Handformat fågel ögon bildas med hjälp av polymerlera, som kommer i små fyrkantiga paket i många färger. Svarta knappar och 1-till-4-mm runda glänsande pärlor gynnas för ögon för tyg fåglar. Akryl och oljefärger lägga till färg och djup i skulpterade ögon som är målade med bildkonst penslar. Miniatyr pärlor som säljs i paket som används för att infoga i polymer lera fågel ögon att skapa elever.

Fjädrar

Riktiga fjädrar rengörs, färgas och säljs till konsthantverkare att använda för vingar och huvud knippen på en konstgjord fågel. En vedeldad craft verktyg och träsnidare knivar belysa fjäder mönster i en trä fågel. Olje- och akrylfärger lägger färg och höjdpunkter till utformad fågel-projekt. Tyg fåglar sport tyg, fjäder vingar eller virkade vingar från virka bomull. Chenille stjälkar finns att göra fjädrar för naturliga kon fåglar.

Utsmyckningar

Färgstarka glitter, akrylfärg, paljetter, broderi floss och pärlor används till hands dekorera organ av konstgjorda fåglar. Det finns så många färger av varje av dessa objekt att välja mellan på hantverk butik. Skimrande glaspärlor utsäde och Hornet säljs separat eller pre uppträdda för att vara hand-sydda på konstgjorda fåglar att lägga till färg till den övergripande utseendet.