mynewspapers.net

Hantverk för tonåring flickor

Hantverk för tonåring flickor


Att hitta interaktiva aktiviteter för tonårstjejer kan presentera en utmaning. Hantverk en bro mellan föräldrar eller investerade vuxna och tonåringar, engagerande flickor i praktiska projekt och öppna kommunikationslinjer i processen. Hantverk för tonårstjejer ge möjlighet att spendera tid tillsammans njuter av ett roligt projekt i processen.

Förändrad Journal

Köpa en sammansättning bok. Använda lightweight, mönstrade scrapbook papper, dekorera de främre och bakre omslag. Mitren hörnen för ett snyggare utseende och kan täcka insidan med en bit vitt cardstock att täcka sömmarna. Använd ett découpage medium eller ens en lim pinne för att följa scrapbook-papper. Dekorera som önskas med klistermärken, färg, bläck, frimärken och andra multimedia, antingen före eller efter fast locket. Päls med découpage medium för hållbarhet.

Handgjorda Scrapbook

Handgjorda klippböcker kan vara så enkla eller avancerade som du och tonåren lust. Köp små sida beskyddare med två eller tre hål stansas i sidan. Göra ett främre och bakre omslag av spånskiva ca en halv tum större än sidorna beskyddare. Använd baksidan av en gul anteckningsblock. Dekorera spånskiva med färg, bläck, scrapbook papper, stämplar, brads, pärlor, glitter, klistermärken och andra multimedia som önskas. Göra scrapbooks, antingen med eller utan bilder. Du kan göra detta till en tema bok, som "Mina fem favorit jul minnen" eller "Tacka" eller "Allt om mig." Scrapbook kan vara så kort som tre eller fyra sidor. Att hålla albumet under 20 sidor kan flickorna att fokusera på en att nå mål. Detta projekt kan spridas över flera veckor, om det behövs.

T-Shirts

De flesta tonåring flickor älskar T-shirts. Med massor av sätt att dekorera dem och ett wearable färdiga projekt, är T-shirts den perfekta publikfriande med tonåringar. Sparsamma föräldrar kan köpa T-shirts billigt på de flesta hobbybutiker. Slips dör ger en kreativ alternativ och tillåter flickans personlighet lysa. Skum stämpling med färg med hjälp av bokstäver eller mönster som hjärtan, stjärnor eller virvlar erbjuder ett roligt alternativ för en T-shirt. Slutligen, ta ett par sax och trimma Frans till krydda upp en vanlig T-shirt.

Dörr hängare

Perfekt för en sovrumsdörren eller hängande i ett skåp, tonåring flickor kommer njuta dekorera en trä dörr hängare, finns i de flesta hobbybutiker för mindre än en dollar. Flickor kan måla dessa, stämpla dem, använda glitter, scrapbook papper, klistermärken och följa ytterligare multimedia. En kappa av découpage medium tätar dörren galge och ger den en härlig finish.