mynewspapers.net

Hantverk för en papper karusell

Hantverk för en papper karusell


En papper hantverk modell av en vintage karusell eller karusell kräver lite skicklighet men gör för ett givande projekt. Olika typer av papper hantverk kan krävas för en enda modell. Gratis mönster för papper craft karuseller finns tillgängliga online.

Historia

Papper hantverk var populära innan införandet av moderna material. De åtnjöt ett uppsving under andra världskriget, när strategiska material som metall var kort leverera. Papper och liknande material användes som gör modeller och leksaker istället.

Typer

Olika typer av karusellen modeller kan vara tillverkade av papper. De enklare typerna är statiska modeller. Mer komplicerade papper karuseller kan vara animerade, med små mekanismer som tillåter dem att snurra och flytta. Dessa mekanismer kan göras från andra material men ibland även de är gjorda av papper ensam.

Hantverk

Olika sorters hantverk kunskaper kan användas för att göra en papper karusell. Om ett förtryckt mönster inte används, kan målning, stämpling eller collage användas för att skapa visuella element. Hantverk med styckning och vika papper kommer säkert att krävas.