mynewspapers.net

Hantverk för Daisy Girl Scouts

Hantverk för Daisy Girl Scouts


Prästkragar är den yngsta flickscouter, de i förskolan och årskurs. Som med äldre flickscouter, prästkragar lära om natur och vetenskap, gå på resor, göra craft-projekt och lära sig om sina samhällen. Prästkragar kan få deltagande patchar som äldre flickscouter men tjäna "lärande kronblad" i stället för märken. Lärande kronblad är olika färger och betyda olika saker. Exempelvis gula kronblad återspeglar lektioner om vänskap, och röda kronblad handlar om att vara stark och modig. Hjälp dina prästkragar med hantverk så att de kan tjäna sina kronblad.

Daisy kronblad Tote

Har tjejer göra Daisy tote påsar med vanlig tote påsar och craft skum. Köpa ett antal platta, oval craft skum bitar i ett spektrum av färger. Instruera flickorna att lägga ut en blomma blomma på totes, med craft skum bitar som kronblad, och limma bitarna på plats med en limpistol. Alternativt ge flickorna totes och bara en skumplaststycket. Under tiden de tjänar varje Daisy kronblad, kan de lägga en skumplaststycket till deras tote.

Daisy fack gynnar

Har dina prästkragar skapa daisy fack favörer för vårdhem invånare. Köpa kortlekar från craft webbplatser eller gör din egen. Använd vanligt eller färgade kort; vanligt kort kan målas eller färgad med markörer eller kritor. Ge en spårning eller har flickorna skissa en leende daisy på korten, eller använda craft skum bitar för att limma en daisy på varje kort. Berätta för flickorna att skriva "En Daisy leende för dig!" eller en liknande fras på korten.

Daisy mod kronor

Hjälp dina prästkragar göra kronor att visa upp sina scouting prestationer eller att tjäna "Modiga och starka" röda daisy kronblad. Köpa kronan paketen från online hantverk platser eller göra din egen med konstruktion papper. Skär 2-tums-wide remsor från blå konstruktion papper. Skär remsor längre än nödvändigt och justera dem som du passar kronorna på tjejernas huvuden. Har flickorna limma leende Daisy craft skum bitar runt kronorna varvas med modiga talesätt som "Jag kan stå lång" och "Jag är modig hos läkaren."

Självrespekt Magnet

Undervisa flickorna om självrespekt med en magnet hantverk. Köpa små magnetiska speglar och limma blomma hantverk skum bitar till en övre hörnet för att göra en daisy flower ansikte. Limma googly ögon mot ansikte och lägga till inspirerande talesätt på små runda bitar av craft skum, som "Jag ser ett stort leende" eller "Jag ser en smart tjej." Magnet kit kan köpas från craft hemsidor också.