mynewspapers.net

Hantverk för barn om New York

Hantverk för barn om New York


Att göra hantverk med barn är en pedagogisk verksamhet som hjälper barnen lära sig och förstå olika teman eller ämnen. Den tillåter barnen att använda sin fantasi och bli kreativ med bara några grundläggande förnödenheter, och det ger dem något att göra när deras dagliga rutin blir lite inaktiv. Det finns flera New York-tema hantverk som du och dina barn kan njuta av tillsammans.

New York-stil matematik pizzor

Göra en låtsas New York-stil pizza och kasta i några matematik för lite mer utbildning. Barnen kommer att lära sig om en av de mest populära saker New York är känd för, samt få lite övning räkna och lägga till. Använda kreativa leveranser för att göra "skorpan" och "pålägg". När barnen bygger sina pizzor, berätta för dem att räkna och lägga till alla delar av pizza. Till exempel be dem, "hur många pepperonis är på din pizza? Hur många skulle du ha om du lagt till ytterligare tre?" Eftersom spårning och skärning är sannolikt inblandad, vara säker du hålla ett vakande öga på barnen när de bygger pizza.

New York Skyline grupp hantverk

Inget säger "New York" som stadens silhuett. Du och dina barn kan konstruera en version av stadens silhuett hemma. Rita några byggnader och kanske en bro eller två som påminner om New Yorks skyline på ett stort ark papper. Därefter inbjuder barnen att använda sin fantasi för att dekorera utsikten med oavsett leveranser du har runt huset. Barnen kan göra objekt som en gul taxi cab eller vita duvor och limma fast dem på din skyline ritning. Uppmuntra barnen att lägga sin egen personliga konstnärliga touch. Häng skyline i ditt hus eller i deras lekrum när det är torrt.

Staty av Liberty Crown och ficklampa

Frihetsgudinnan representerar frihet och har blivit ett landmärke i New York i århundraden. Du kan konstruera kronan och fackla av statyn med dina barn att lära dem om invandring och generationer av familjer som kom till USA. Övervaka barnen noga. Hjälpa barnen använda papperstallrikar och konstruktion papper för att göra kronan och ett toalettpapper rör att göra facklan. För att ta det till nästa nivå, låt barnen måla crown och ficklampa med gröna finger färg och strö över glitter. Du kan passa på att lära dem en del av amerikansk historia.