mynewspapers.net

Hantverk för 2-liters plastflaskor

Hantverk för 2-liters plastflaskor


Två-liters plastflaskor är en mångsidig båt objektet. De kan är robust, flexibel, symmetrisk, vattentät och lätt skära och limmade. För att förbereda för varje fartyg som plastflaska, behöver du minst en tom ren flaska med etikett bort. Om hantverket kräver styckning av flaskan, bör vuxna och tonåringar göra detta. Om du undervisar craft till en grupp, förbereda båten i förväg i har en färdig version att Visa.

Grundläggande Planter

En flaska planter är en enkel men tillfredsställande hantverk för barn när krävs snittet görs. Det gör en utmärkt mors dag och fars dag present. Förutom buteljera måste du sax, krukväxtjord, stenar, växter och dekorationer som önskas. Skär av toppen 7 inches av flaskan. Dekorera utsidan av de återstående 5-tums koppen. Som stenar i botten, fyll med krukmakare jord och plantera din anläggning.

Groddplanta trädgård

Hantverk för 2-liters plastflaskor


Förutom buteljera måste du sax, krukväxtjord, grönsak eller blomma frön, stenar och dekorationer som önskas. Med en av flaskans gjuter fodrar som en guide, skär flaskan på längden från pip till dimple flaskans botten. Vik flaskan bakåt, så att du har två långa öppna rännor. Dekorera utsidan och fyll med krukväxtjord. Plantera frön enligt anvisningarna på paketet och placera i solskenet.

Bird Feeder

Hantverk för 2-liters plastflaskor


Förutom en lockförsedda flaska måste du sax, en 12-tums trä pluggen, starka rep och birdseed. Klipp två små hål mittemot varandra på toppen av flaskan och två större hål mittemot varandra en tum från botten av flaskan. Kör sladden genom de översta hålen som galgen. Köra pluggen genom botten hål som fågel sittpinnar. Skär U-formade hål i flaskan ovanför Sittpinnarna att ge tillgång till frön. Fyll mataren med frön och hänga den utomhus.

Leksak båt

Utöver den lockförsedda flaskan behöver du sax, dricka sugrör, konstruktion papper, tejp, modelleran och dekorationer som knappar, klistermärken, band och färgat papper. Skär bort ca en tredjedel av flaskan, på längden, så att den är ungefär kanot-formad. Slarva bort Bygg-papper med att göra en 8-sidig segel. Tejpa seglet att stråna. Förankra halmen upprätt som en mast på insidan botten skrovet med modelleran; experimentera med den mast läge att uppnå den bästa balansen. Dekorera som önskas. En noggrannare båt kan göras genom att ha flera segel eller genom att använda två mindre plastflaskor som stabiliserande pontoner. Om detta hantverk är gjort av en grupp, kan ledare dela ut priser för sjövärdighet, hastighet, dekorera och originalitet.

Plastflaska flotte

Om du känner dig riktigt ambitiös, kan du bygga en plastflaska flotte kan innehålla en eller flera personer. Du behöver minst 100 lock 2-liters flaskor, silvertejp och ett ark med 2-tums flexibla skum. Bifoga flaskorna till en annan med silvertejp. Lägg skummet på toppen för att tjäna som däck och silvertejp det på plats. Använda paddlar eller polackerna att driva och styra flotten. Barn bör övervakas när du spelar på flotten och flytvästar bör bäras om flotten används på vatten djupare än bröstet höjd.