mynewspapers.net

Handväska födelsedag kaka idéerFödelsedagstårtor är en av de viktigaste inslagen i någon Födelsedagsfirande. Kakor och födelsedagar gå hand i hand, så det är viktigt att göra en tårta som återspeglar temat för festen eller vilken födelsedag flickan är för närvarande "i" till. Prinsessa eller klä upp födelsedag, en fashionabla födelsedagsbarnet eller ett "bortskämd" födelsedag tema, skapar en rolig tårta i form av en väska kommer säkert att vara en stor framgång.

Ark tårta

Det enklaste sättet att skapa en handväska tårta är att använda ett ark tårta, eller en mindre fyrkantig kaka. Du kan dekorera tårtan att se ut som en väska eller klippa bort delar av kakan att göra formen på en väska. Använd ljusa och vackra färger för kroppen av handväskan. Lägga till guld dragkedjor och accenter med gul-guld färgad glasyr (om du inte hittar rätt färg, användning färgämne för att uppnå önskad effekt). Avsluta genom att strö ätbart glitter i matchande färger över kroppen och accent bitar.

Formade kakor

Handväska födelsedag kaka idéer


En rolig tre dimensionell handväska tårta kan skapas genom att baka två runda kakor av samma storlek, till exempel 8 inches. Använda en Brödkniv för att trimma toppar kakor så de är ens och nivå. Smörgås kakor tillsammans med en liten bit av glasyr som lim. Skär 1 tum från ena sidan av kakan, som kommer att bli toppen. För undersidan, skär två inches från toppen. Kakan stå på undersidan och dekorera med glasyr. Använd godis och marshmallows för att skapa dekorationer och handtag. Du kan använda lakrits eller en lång tootsie roll (microwaved i tre sekunder för att göra det lättare att arbeta med) och forma det till ett handtag.

Kombination

Ett annat alternativ är att använda ett ark tårta för din bas. Du kan dekorera kakan som ett kreditkort eller med en enkel "happy birthday". Toppa det med en liten väska som skapats ur en limpa pan eller små runda kakor kombineras ihop, som beskrivs ovan. Använd ljusa färger eller födelsedag flickans favoritfärger. Om hon i designer handväskor, eller har en favorit väska, kan du modellera hennes kaka efter den äkta varan. Om du är erfaren med fondant, kan du använda det eller en 50/50 fondant/tuggummi klistra in blandningen för att skapa handväska dekorationer eller lägga till rör med läppstift och nagellack runt kakan att ytterligare temat.