mynewspapers.net

Handmålad ängel hantverk för barn

Handmålad ängel hantverk för barn


Angel hantverk ge barn en glimt på dessa siffror från Bibeln på ett sätt som de förstår. Hantverk hjälpa barn visualisera saker som inte kanske har gjort känsla innan. Bibeln lär att när Jesus föddes, en ängel dök upp i natthimlen att vägleda de vise männen. Vet ingen riktigt vad ängeln såg ut, men angel hantverk hjälpa dig införliva dessa begrepp i dagliga livet.

Milk Carton änglar

Milk carton änglar, som den som beskrivs på webbplatsen DLTK kombinera mjölkkartonger box-stil med färg, glitter, bomull bollar och vingar för att göra en händig behandla bärare för dina småttingar. Efter styckning har toppen av kartongen i din lilla crafter måla kartongen med tempera färg att göra kroppen av ängeln. Du behöver inte använda vitt. Låt ditt barns fantasi sväva med någon färg som han vill. Klipp ut wing mallar och limma bomull bollar på dem att slutföra fluffiga bevingade utseende. Limma vingarna på baksidan av mjölkpaketet och lägga en ringlad piprensare till båda sidor av toppen för att skapa ett handtag. Rita på ett ansikte och du har din ängel.

Papper kopp änglar

Gratis barn hantverk webbplats talar om hur man gör papper kopp änglar. Med hjälp av små, badrum och medelstora pappersmuggar, vända koppar upp och ner och måla kopparna med akrylfärg på valfri önskad färg. Använd små fartyg styrofoam bollar för cheferna för dina papper kopp änglar. Måla bollarna med vit akrylfärg och när torr, använda en markör för att göra ansikte och hår. Klipp ut små papper vingar och limma fast dem på baksidan av koppen. Använda en 6-tums delen av guld eller gula piprensare för att göra halo och peta genom toppen av styrofoam bollen.

Angel Cut Outs

Använd en ängel mall eller rita en bild på en ängel på dragspel vikta papper så att du kan skapa en papper docka kedja som det beskrivs på webbplatsen första paletten. Skär gick med änglarna, noga med att inte klippa dem isär. Låt ditt barn använda akvareller för att måla kläder, vingar och Gloria på änglarna. Använda markörer för att fylla i ansikten och hår. Strö över glitter och lim på ängelns halo och vingar när färgen har torkat.

Keramiska änglar

Samla några keramiska änglar för en mer äventyrlig angel måleri hantverk. Äldre barn kan du måla något mer komplicerat än papper änglar eller pappersmuggar. Använda akrylfärg och uppmuntra ditt barn att måla i funktionerna på ängeln. Du behöver en större pensel att måla kroppen och vingarna, och en liten eller fin pensel att måla mer känsliga funktioner i ansiktet och halo.