mynewspapers.net

Handledning om hur tråd virka runt stenar

Handledning om hur tråd virka runt stenar


Radbruten wire smycken är en populär post i boutique butiker och online-auktionswebbplatser, där det kan kosta hundratals dollar. För ett annorlunda utseende, kan ledningar vara virkade runt dekorativa, ädelstenar eller halvädelstenar stenar för att skapa en-av-en-slag smycken bitar lämplig för försäljning eller gåva att ge såväl som för expanderande personliga smycken garderob. En gång fullständig, en sten i virkade tråd kan användas som ett hänge med tillägg av en hoppa ring och kedja, eller kan ställas in i en ring eller ett armband tomt.

Instruktioner

• Skapa en slip Knut med tråd och skjut den på din virknål. Dra inte tight; lite slack är nödvändigt när du arbetar med tråd.

• Kedja tre stygn och gå med en slip stitch att bilda en ring. Kedja två stygn. Använda tång att dra första slip Knut snäva och Linda tråden tätt runt den första maskan tills svansen är dold.

• Placera ena änden av din sten i slingan skapad av inledande gick kedjan. Ombonad kabeln mot stenen att passa. Kedjan fyra och dubbla virka i nästa utrymme i Start kedjan. Fortsätt att virka dubbla, lägga kedjan stygn där det behövs mellan dubbla virka stygnen att passa kabeln tätt mot stenen. Tillsammans med en slip stitch att understödja kedjar i kedja-fyra inledande sekvens i början av raden.

• Fortsätta i rader, öka och minska maskor som behövs tills stenen är helt inkapslad i kabeln. Klippa ledning med avbitare lämna en 2-tums svans.

• Dra svansen av tråd genom den sista maskan och nära tätt med vass tång. Linda svansen av kabeln ordentligt runt de sista maskan tills svansen är helt dold.