mynewspapers.net

Handledning om hur att packa en 22 tums kabinväska

Handledning om hur att packa en 22 tums kabinväska


Du kan inte sätta mycket eftertanke i förpackning på lämpligt sätt för en resa, men ökande incheckade väska avgifter kan ändras som. Det finns vissa sätt att packa en KABINVÄSKA som kan förhindra att behovet av att kontrollera en väska och betala avgiften för flygbolag. En liten, 22-tums kabinväska rymmer mer än många kanske tror att det kan. Att veta hur att packa dina saker hjälper dig att få mer i din retur.

Instruktioner

• Läsa och förstå de TSA restriktionerna för artiklar som du inte kan bära på ett plan i en retur.

• Rulla upp alla kläder du behöver packa. Rullande kläder objekt i stället för fällbara skapar mer utrymme som minskar rynkor.

• Kontrollera alla flytande objekt finns i tre-ounce eller mindre behållare. Behållarna har inte märkas, så om något du behöver är större än tre uns, kan du hälla det i en tre-ounce flaska. Storlek reseprodukter och extra flaskor säljs på nästan alla apotek. Dina flytande objekt måste vara i en one-stop eller mindre zip påse.

• Packa tyngsta punkterna på botten av påsen. Skor bör gå på botten sedan nästa tyngsta punkt, och så vidare. Detta kommer att minska rynkor också.

• Efter förpackning alla skor och kläder objekt, placera en-quart zip påsen på toppen. Säkerhet skannar detta separat och det bör vara lätt tillgänglig.

• Se till att väskan stängs helt. Om inte, ta ut alla artiklar som inte är helt nödvändiga för din resa. Alla nödvändiga resehandlingar bör också vara lätt att nå.