mynewspapers.net

Handled tatuering idéer

Handled tatuering idéer


Tribal mönster, armband, stjärnor och lågor är gemensamma val för handled tatuering konst. Men handleden är ett känsligt område--få it tatuerade kommer sannolikt vara smärtsam-- och det är en kroppsdel som är ofta svårt att täcka upp, så om du får en, gör det betyda något. Några utsidan-the-box idéer kan hjälpa få fantasin rullande.

Fantasifulla smycken

Om du väljer en armband tatuering, kan du individualisera utformningen av bland annat fantasifulla inslag som skulle vara omöjligt med faktiska jewelery. En idé: att det visas att smycken faktiskt har vuxit från inuti handleden. Kanske delen av armband sticker ut direkt från din inre handled "öppning" skulle kunna se ut blodiga fragment av ben. Designen kan sedan gradvis lösa sig i ett mönster av diamanter som gnistra på yttre handleden.

Mystiska vetenskap

Om du har ett huvud för vetenskap-- eller vet någon som gör--kan du utveckla en design som är förankrat i verkligheten även när det tar visuella flyg fantasi. Ekvationen för newtonska gravitationskraften, F(r) = -GM/r2, kunde cirkeln handleden, med varje brev och symbol utformats så att mystiska eller symboliskt.

Notskrift

Välj ett stycke musik som har djup personlig betydelse. Hitta sin notblad och vända en liten del av det till en tatuering design, med fem-line personal figursätta runt din handled armband-stil. Idealiskt, musiken kommer vara något som har varit viktigt för dig i år och att du är säker på kommer att vara meningsfull år från nu.