mynewspapers.net

Handgjort papper hängande lyktor

Handgjort papper hängande lyktor


Papperslyktor erbjuder mångsidig belysning och inredning alternativ. Ingenting sätter stämningen för en festlig trädgårdsfest bättre än en sträng av lysande papperslyktor. Inuti det hem, hängande papperet ge lanternor traditionella rum en avgjort varm glöd. Göra enkla eller komplicerade papperslyktor med minimal tillförsel från lokala hantverk butik. Att skapa handgjorda hängande papperslyktor erbjuder budget-vänliga hem accenter hela familjen kommer att uppskatta.

Enkla kinesiska lyktor

Dessa lätt att göra lyktor kommer att introducera barnen till en gammal kulturtradition, känd som kinesiska eller lunar, nyår. Hängande lyktor, central för firandet, dekorera byar och städer i hela landet. Få barnen delaktiga i att göra dessa färgglada, icke-belysta lyktor att hänga i hela huset. Vik ett ark konstruktion papper på mitten och skär remsor längs längden på papperet, utan för att skära igenom till slutet. Vik upp och skapa en cylindrisk form genom att tejpa ändar tillsammans. Häfta en konstruktion papper handtag till lyktan. För att lägga till gnistan, dekorera lyktor med glitterlim och paljetter.

Målade lyktor

Använd en rund, vitboken lykta köpt från en import butik som grund för detta handgjorda lantern projekt. För att stabilisera lyktan, placera det i en stor skål eller kruka. Använd ett barns akvarell set och en mjuk konstnärens pensel för att måla en egen design på lyktan. Rotera skålen för att undvika att röra lyktan under målningen. Låt torka, vänds lyktan och måla den andra hälften. Köpa ett papper lanternor sladd kit, infoga glödlampan och beundra denna sed hängande lampa skapandet.

Exotiska lyktor

Kasta en bohem-tema fest fylld med exotiska papperslyktor. Välj ett färgtema och Köp 26-av-20-tums ark i en mängd livliga nyanser. Skär varje blad i två bitar. Skär en 11-av-15-tums bit för att skapa en inre cylinder och säkra längs 15-tums med dubbelhäftande tejp. Bilda utsidan av lyktan med en 10-av-20-tums bit i en kontrasterande färg. Vik varje 10-tums ändar ner 2 inches att skapa ett veck som skärande guide. Strimlat papper lodrätt 1/2-inch, stannar vid globlinjen. Placera dubbelhäftande tejp längs kortare ändar och sjal runt omkring slutet av cylindern, rada upp kanterna. Upprepa runt botten cylindern. Häng dessa färgglada, kurvig lyktor med blommig tråd.

Luminary lyktor

Dessa handgjorda hängande lyktor erbjuder en ny twist till papper påse armaturer som vanligtvis längs gångvägar under semestern. Använda extra små bruna eller vita papperspåsar för dessa känsliga hängande lyktor. Försiktigt luckan på övre kanten av varje väska ner en tum till skapa en inverterad manschetten. Rita en design på sidan av påsen med en dekorativ stencil och skär försiktigt ut formen med en kniv. Infoga en genomföring på varje sida av väskan ca 1/2 tum från toppen. Skapa ett handtag med fina gauge tråd. Loop varje ände genom kragarna och säkra genom att vrida tråden på handtaget. Placera en LED värmeljus i varje säck och hänga dem inomhus eller utomhus.