mynewspapers.net

Handgjorda presenter till en 21: a födelsedag

Handgjorda presenter till en 21: a födelsedag


Medan de flesta människor associate vrida 21 med slå den lagliga åldern för att dricka alkohol, kan du gå bortom köpa födelsedag tjej eller kille den första drinken i en bar eller restaurang genom att utforma en handgjord present. Sådan gåva kan bli en suvenir som påminner mottagaren i år av milstolpe födelsedag.

CD

Förbereda en blandad spellista och bränna den på en CD att spela som vänner samlas för 21st födelsedagsfest eller när du redo för den nya 21-åriga första utekväll på stan. CD kan bli bakgrundsmusik som bygger entusiasm och förväntan för resten av natten. När spelade i månader eller år framåt, kommer att det fungera som en påminnelse om det särskilda födelsedagen.

Nattklubb och Bar katalog

Bygga den nya 21-årige en katalog av lokala barer. Fyll en pärm med sidor beskriver lokala barer, tavernor, nattklubbar, restauranger och lounger. Lista adress, telefonnummer och webbplats för varje plats, samt öppettider. Ge en prisklass för drycker serveras på varje anläggning. Markera en favorit eller signatur drink varje plats erbjuder. Var noga med att inkludera telefonnummer för taxiföretag också så han kan komma hem säkert.

Födelsedagen glas

Dekorera ett glas för den nya 21-åriga att dricka ur. Köpa ett vanligt martini, vin eller margarita glas. Använda glas hantverk färg att måla på glas i olika färger. Lägger till mottagarens namn i glas eller helt enkelt "födelsedagsbarnet" eller "birthday boy." Dricker ur det specialglas kunde även bli en födelsedag tradition.