mynewspapers.net

Handgjorda julklappar för föräldrar

Handgjorda julklappar för föräldrar


Det kan vara svårt att hitta den perfekta julklappen för föräldrarna eftersom de verkar ha allt. Överväga att ge en sentimental suvenir som de kan för alltid skatt. Dina föräldrar kommer att njuta av en handgjord julklapp från ditt hjärta.

Familjen Scrapbook

Gör en handgjord klippbok för dina föräldrar. Inkluderar särskilda familjebilder som de kommer skatt, med hjälp av specialpapper, craft sax, semester-specifika klistermärken och andra scrapbook levererar för att försköna bilderna. Ta hjälp av andra syskon för att göra sidor. Du och dina syskon (eller andra släktingar) kan inkludera ett brev från hjärtat att uttrycka din kärlek och uppskattning för dem. Sätta bokstäverna i albumet. Dina föräldrar kan reflektera över sitt liv och lägga till scrapbook år efter år.

Angel prydnad

En ängel prydnad är en söt idé för ett litet barn göra för sina föräldrar. Med några vuxna tillsyn, kan barnet göra en prydnad av två papper TALLRIKSUNDERLÄGG, en stor craft stick, liten bild av barnets ansikte, band och guld garland. Anpassa ängeln med craft pärlor och glitter om du väljer. Föräldrar får hänga det på deras Christmas.

Keramiska signatur tallrik

Få en stor, ljust tallrik och med permanenta märkpennor, har barn skriver sina föräldrars namn på plattan. Be dem att ta ett kort meddelande. Ta tallrik till en keramik butik och få den sparken så skrivandet inte sudda bort. Detta är en sentimental suvenir de kan ofta använder eller visar på en tallrik rack.

Personligt Kupong bok

Med hjälp av färgglada papper, gör en kupong bok för dina föräldrar. Du kan lämna skriva ut det eller skriva det på datorn. Inkludera kuponger för gräsklippning gräsmatta, dammsuga, damma, tvätta bilar eller städa ur garaget. Du kan också lägga till några spendera tid tillsammans kuponger. Lägg till exempel till kuponger för ska en film, spela boll eller njuta av en lunch tillsammans. Detta är särskilt bra för föräldrar till tonåringar som en massa tonåringar tycker att det är för tråkigt att umgås med sina föräldrar. Dekorera en cover och binda det tillsammans med garn.