mynewspapers.net

Handgjorda ett-årig pojke Presenttips

Handgjorda ett-årig pojke Presenttips


Skapa en hemmagjord första födelsedag gåva för en pojke kan verka svårt. Några presenter att du måste köpa några material. Om du är listig kanske du redan har allt du behöver. Om du gör en hemmagjord baby boy gåva, skapa något som visar din kärlek och tillgivenhet.

Kläder och filtar

Få listig och göra pojke kläder ur några enkla saker som du kan ha i hemmet. Till exempel skapa en baby kimono med band, bias tejp och mjukt blått tyg. Eller snurra lyxiga garn, mohair och angora, göra en mjuk mössa och vantar för vintern. Alternativt kan du skapa lätta våren filtar med tunna blå flanell på ena sidan och bomull på den andra.

Leksaker och plantskola dekorationer

Skapa leksaker från craft material för att ge en suvenir hemgjord present till baby boy. Till exempel, använda mjukt skum kuber och blå tröja material för att skapa hemmagjord baby block. Köp en konservering-jar lamp kit för att skapa en hemmagjord lampa. Dekorera lampan med ett nautiskt eller zoo tema. Alternativt använda den pojke urvuxna kläder till skapa en sentimental täcke som kan bli en väggbonad.

Klippböcker

Scrapbooks är känslosam gåvor som pojken kan uppskatta tittar på medan han mognar. Några kvalitet klippböcker är läder-bundna, men du kan bara köpa en klippbok med pulserande blå pärm. Varje sida innehåller bilder från viktiga stunder, som barnets första leende och hans första fjärde juli. Har även prydnadssaker, som barnets armband som han följde med hem från sjukhuset. När pojkens första födelsedag är över lägger till några av dekorationer från hans parti.

Video Montage

Vissa föräldrar skjuta ständigt upp gör något med sina hemvideofilmer. Ta hand om glömda uppgiften genom att ladda upp flera hem videor av pojken på en extern hårddisk. Inkludera videor av pojken kommer hem från sjukhuset och firar sin första semester. Sedan koppla hårddisken till din bärbara dator och använda videoredigeringsprogram. Skapa övergångar och undertexter. Lägga till bakgrundsmusik, som en sentimental sång om barndomen eller föräldraskap.