mynewspapers.net

Handgjorda alfabetet Letter kudde

Handgjorda alfabetet Letter kudde


Om du har en liten en hem eller skola som är att lära sig läsa eller erkänna bokstäver, kan alfabet brev kuddar ge ett sätt att dekorera och ge visuell stimulans med komforten av mjuka kuddar. Göra kuddarna till formerna av bokstäver istället för bara sy fläckar på dem. Du kan skapa en hel uppsättning färgglada alfabetet letter kuddar att dekorera ett förskolebarn rum eller ett klassrum.

Mätningar

Kuddarna kan göras i vilken storlek du. Använda liten bokstav kuddar till linje längs en hylla eller avsats, medelstora kuddar till soffor och sängar eller stora kuddar för att sitta på golvet. För att hitta hur mycket tyg du behöver och hur man skär det ordentligt, gör en papper mall av varje bokstav i samma storlek som du vill göra kudden. Rita bokstaven på ark papper och klipp ut för att använda som ett mönster för att skära tyget paneler.

Material

Tyg, tråd och vadd krävs för att slutföra kuddarna. Alfabetet kuddar kan sys från något material som du gillar. Välja mjuk sammet, tvättbara bomull eller glänsande vinyl tyg. Använda dekorativa utskrifter eller ljusa, solida färger. Välj din tråd baserat på tjockleken på det material du använder. Bomull vadd gör en mjuk och skön kudde fylls, medan polyester eller plast pellets kan ge vägda fyllning för kuddar som rent dekorativa.

Beredning

Till att börja sy kuddar, är vissa förberedelser nödvändiga. Stryker tyget innan skära den så att det är lättare att arbeta med och rynkor inte skapar puckering runt sömmarna. Klipp tyget enligt mallen för papper. Skär två paneler per kudde. Skär en av panelerna i formen av bokstaven när tyget är vänd uppåt och den andra när tyget är ansikte nere. Detta gör att bitarna att matcha perfekt med tyg bitar inför varandra och främre sidorna utåt ryggen sidor. Placera paneler främre sidorna tillsammans och pin dem tillsammans runt kanterna. Kudden själv är i form av ett brev, så se till att kanterna matcha perfekt. Bokstaven på denna punkt är inne-out för sömnad. framsidan av tyget kommer att visa när du är klar.

Konstruktion

Sy paneler tillsammans runt kanterna på tyget, 1/2 tum från varje kant. Lämnar en kant öppen för grejer kudden. Ta bort stiften och sväng till höger kudde genom den öppna kanten. Fylla kudden med din valda fyllning tills den når den fasthet som du vill. Vik kanterna på den öppna sidan inåt ca 1/2 tum och pin dem tillsammans. Sy över den öppna sidan att stänga kudden och ta bort stiften.