mynewspapers.net

Handgjord träd dekorationer

Handgjord träd dekorationer


Att skapa vackra, Hemlagad julgransdekorationer ger möjlighet för familjer att tillbringa en eftermiddag att göra semester hantverk tillsammans. Enkla material kan användas för att göra intressanta holiday minnessaker. Förutom att dekorera ditt eget träd, överväga att ge de handgjorda smycken som gåvor.

Material

Många enkla basmaterial som garn, piprensare och pärlor kan användas för att skapa roliga, vackra craft-projekt.

Projekt

Tvinna ihop rött och vitt garn för att skapa handgjorda polkagrisar för trädet. Vrida glittriga piprensare i stjärnor och andra former. Dekorera med glittrade och färgade pärlor för att lägga till några glitter i granen. Måla klädnypor att likna renar och måla en tungspatel för att likna en snowboard.

Barnvänliga idéer

Hjälpa barn att skapa en ny Juldekoration varje år. När barnen växer upp och flyttar ut ur huset, de kommer att ha en samling av hemlagad prydnader för sina egna träd. Använda en markör för att skriva barnets namn och datum på deras projekt.

Utomhus ornament

Många människor koncentrera sig på att göra dekorationer för sina julgranar inomhus men försummar att dekorera utomhus. String popcorn och tranbär på lina att skapa kransar för fåglar att äta på.

Gåva att ge

Wrap hemlagad ornament i enkla brown, slaktare papper. Smycka med holiday band att skapa enkla, handgjorda julklappar.