mynewspapers.net

Handgjord baby shower dekorationer

Handgjord baby shower dekorationer


Om du är värd en baby shower på en stram budget, göra party dekorationer i stället köpa dem. Inte bara kommer du att spara pengar, du kommer att kunna helt anpassa utseendet på firandet utrymmet. Skapa den baby-tema inredning med hjälp av grundläggande hantverk och även ätbara objekt.

Baby strumpa bukett

Använda nya, pastell-färgade baby strumpor att skapa en långvarig bukett. Du kan göra mer än en arrangemang och visa dem runt part utrymmet. Om du vill skapa på craft, rulla en baby strumpa från tån till manschetten och dra manschetten över hälften av strumpan att bilda en rose-inspirerade Blom. Infoga en långa gröna piprensare i strumpan blomman liknar en stam. Linda florist tejp runt lite strumpan och piprensare att säkra objekt tillsammans. Gör så många blommor som du önskar, och infoga dem i en florist skumfyllda blå eller rosa vas eller andra dekorativa fartyg.

Nyfödd kläder Garland

Göra en enkel och söt krans med Nyfödd kläder objekt, som mamma-till-vara säker på att få användning av efter barnet anländer. Välj pastell-färgade onesies eller haklappar med baby-inspirerade applikationer, såsom fåglar, hjärtan eller kattungar. Du kan dekorera vanligt onesies dig att spara pengar. Luren onesies eller haklappar på ett band eller en sträng med klädnypor. Visa krans över en spis mantel eller dörröppning för ett dekorativt utseende.

Cupcake mittpunkten

För ett centrum som ser ut det smakar som, display dekorerade cupcakes på ett torn eller tårta stativ. Göra en sats av vanilj eller choklad cupcakes och toppa dem med blå, rosa, gul och grön glasyr, eller en kombination av alla fyra färger. Du kan också strö vit glasyr med färgglada inredare socker som ett annat alternativ. Som en charmig touch, dekorera cupcakes med persika-färgade glasyr likna hudton, Rita ögon och en näsa med choklad isbildning och infoga napp-inspirerade kaka toppers i munnen positioner.

Baby tabell Decor

Skapa tabell inredning med billiga baby poster för en autentisk look. Göra en nyckfull bordsduk med stenciler och akrylfärg för att skapa baby hand- och fotavtryck mönster. Andra designidéer omfatta rocking hästar, nappar och flaskor. Använd nya rapa dukar som bordstabletter och plast nappflaskor som liten, kreativa blomvaser.