mynewspapers.net

Handduk hängande idéer

Handduk hängande idéer


Handdukar är nödvändiga för att göra varje badrum komplett. De metoder som används för att hänga handdukar bör vara enkelt och snyggt. Hängande handdukar kan snabbt söka rufsig om fyllda över rack måfå. Överväga några olika idéer för att hänga handdukar att hålla dessa badrum essentials inte bara händig, men attraktiva.

Placering

De standard handdukshängare som följde med ditt hem behöver inte begränsa din handduk placering. Överväga att flytta befintliga rack eller lägga till nya för välplacerade hängande handdukar. Tänk på det område där varje typ av handduk används. En liten rack eller ring på väggen ovan eller bredvid diskhon är idealisk för handdukar. Placera en liten rack inom räckhåll för badkaret för skumbad fanatiker som behöver handdukar för att torka upp stänk. För att hålla hänger handdukar från väggen och frigöra utrymme för hyllor, speglar eller andra bonader, överväga att placera en handdukshängare under disk.

Skiktning

Hängande handdukar i lager kommer att maximera de tillgängliga hängande utrymme i ditt badrum samtidigt som de ger en möjlighet för en rolig, dekorativa display. Alternativa färger och mönster att göra dina hängande handduken Visa intressant. Plats badhanddukar eller badlakan på nedre nivå följde för hand handdukar och toppad med tvättlappar. Om du inte använder handdukar och tvättlappar för duscha, placera en större kropp handduk på botten med en mindre handduk för att torka håret på toppen.

Vikning

Många hemmafruarna vik handdukar på mitten två gånger, sedan stoppa bunten på Kökshandduk rack. Ta en vink från den effektiva handduk-vikning praxis används av hotell för en mer snyggt och tilltalande sätt att vika handdukar hängande. Aldrig luckan hänger handdukar i halva plankans; Detta gör dem alltför kort för att hänga bekvämt. Börja med att vika handdukar i tredjedelar på längden. Avsluta av tucking handduken över räcket och justera så att mitten av handduken sitter över handduk bar. Använd denna process med kroppen och handen handdukar. För tvättlappar, Vik hörnen höger och vänster att bilda en snygg punkt på toppen och botten av tyg.