mynewspapers.net

Handavtryck julklappar för föräldrar

Handavtryck julklappar för föräldrar


Barnens handavtryck är speciella och införliva dem i ett hantverk projekt är en söt idé för föräldrar. Har ett äldre syskon eller farförälder hjälpa yngre barn att skapa en personlig present till mamma och pappa. Det finns många sätt att anpassa en julklapp med handavtryck--- eller ens fotspår. År ner road, mamma och pappa kommer leende minnas hur dessa små händer. Handavtryck gåvor är ett unikt och Välkommen sätt för barnen att säga "Jag älskar dig" till sina föräldrar.

Handavtryck krans

Låt barnet att göra handavtryck på röd och grön konstruktion papper. Göra minst åtta utskrifter (mer än åtta handavtryck kommer att öka diametern på kransen). Skär ut handavtryck och ordna dem fingrar ut för att bilda en krans. Tejpa eller limma dem tillsammans. Dekorera kransen med bilder på barnen eller jul klistermärken.

Rudolph renar handavtryck

Spåra ditt barns handavtryck på brun craft skum och klipp ut. Tummen kommer att Rudolphs huvud och fingrar kommer att hovar. Ta en svart markör och färg hovar. Limma en röd pom till näsan, tillsätt en googly ögon och en krage med guld paljetter. Vrida bruna piprensare i horn och limma dem till renarna. Göra en liten svans av hantverk skum och limma den på. Limma en piprensare på baksidan och hänga den på granen.

Julgran

Med hjälp av gröna affisch styrelse, spåra så många handavtryck som du kan. De mer handavtryck du har, ju större trädet. Ett större träd kommer att se festlig som dörren dekoration. Klipp ut utskrifter och limma dem tillsammans pekar nedåt i en träd-form (eller använda mallen). Använda brun konstruktion papper att göra stammen, och andra färgade konstruktion papper eller jul klistermärken att lägga papper ornament. Om du vill anpassa granen, lägga till smycken gjorda av bilder på barnen