mynewspapers.net

Halv-Down brudtärna frisyrerNär du har listat ut klänningar och skor, är att hitta en brudtärna frisyr som alla i brudföljet kan enas om nästa utmaning. Lyckligtvis, halv-upp, halvt ned stilar smickra de flesta ansikten och kan vara så formell eller informell så som du önskar. Hittar att halv-down brudtärna frisyr passar nästan alla brudtärna.

En enkel, vågiga halv-Down stil

För en vacker, diskret utseende, tvätta håret och kör en liten smoothing serum genom den innan blåser det torrt. När håret är nästan torrt, vira håret runt stora valsar (om inte naturligt vågigt) och avsluta torkning. När håret är torrt, försiktigt ta bort rullarna och retas ut lös vågor. Placera händerna runt ögonbryn höjd på framsidan av huvudet och dra försiktigt den övre delen av håret tillbaka. Säkert med elastiska eller dekorativa klämma.

Flätor

Antingen släta ut håret eller använda stora rullarna för att skapa lös vågor. På runt ögonbryn höjd på vardera sidan av ansiktet, ta en medelstora del av håret och fläta det. När båda flätor är klar, ta dem runt kronan på huvudet så de träffas på baksidan och säkra dem med ett gummiband.

Stor volym halv-Down stil

För stor volym, tillämpa en medelstora klick mus till fuktiga hår. Med en paddel borste för att lyfta håret från rötterna till tips, blås torrt hår. När torr, Använd en svans kam till kam små delar av håret och tillbaka för att retas volym i håret på toppen av huvudet. Spraya med massor av hårspray och sedan säkra upp hälften av håret i önskad upp position använda grepp.

Gör stilar passar bröllop

Göra de halv-down brudtärna stilarna passar bröllop inklusive dekorativa klipp som matchar klänningar, teman eller tjänster eller genom att placera små blommor i håret. Unga tärnor kan Styla sitt hår med band som matchar deras klänningar.